کسی میدونه اینا چی هستن جدیدن خیلی دیده میشن تو خونم ..پاهاشون کاملا سفید و بی رنگه و خیلی ریز هستن چون زوم کردم درشت دیده میشن وگرنه خیلیی کوچیکن؟!!خودم شک دارم ساس باشه ولی روی بدنش رد ردی هست .. اولش فکر کردم از اون سوسک ریز ها هستن اما اونا سایز بزرگ تر هم دارن.. اصلا بزرگترشو ندیدم فقط ریز هستن خیلی ریز..
ما هم زمین بغلی مون که خالی بود دستشویی مون پر بود... وقتی میرفتم همش به سقف نگاه میکردم نیفته رو سرم. زمین کناری مون که ساخته شد دیگه محو شدن
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
دقیقن خیلی میخاره زخمش و بدنشم خیلی میخاره روی بدنش دون دونای ریز قرمز هست فقط دون دونه اصلا آبکی یا ...
امکان داره.خر خاکی اینقدر هم که فکر میکنی علاقه به نیش زدن نداره.اگه تو مسیر باشه میزنه.امکان داره خونتون حشره دیگه ای هم داشته باشه.مثلا لای کرک قالی یا لای پتوی بچه
💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
یه دستگاه هایی هست به اسم ایران دی اچ... از اونا بخرین. ز بزنین مشاوره هم داره که کدوم دستگاهش رو باید بخرین. فراری میده حشرات رو از منطقه شما...
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
ببین ی چند روز برو خونه مادرت سه روز پشت هم سم پاشی کن ... ولی من خونه مادریم پر بود حمومش نم میداد ...
عزیزم من اصلا رو خودم حساس نیستم دلم برای پسرم میسوزه تاپیک قبل رو ببین صورتش جدیدن زخم شده شک دارم کار اینا باشه و بدنشم هی میخارونه و دون دون شده دوستان میگن خارش شدید میاره من اصلا نمیدونستم اینا چین بچه ها متوجه شدن گفتن ..نمیدونم چیکار کنم میرم عطاری شاید سمی بده..
عزیزم من اصلا رو خودم حساس نیستم دلم برای پسرم میسوزه تاپیک قبل رو ببین صورتش جدیدن زخم شده شک دارم ...
عزیزم اینا نیش نمیزنه بهت قول باور کن بزار رو دست تست کن ... ما اون موقع بچه بودیم باهاشون بازی میکردیم 🤪این بدبختا بی آزارن ... سم کامان تو چند دفع بزنی کلا نابود میشن