2777
2789
عنوان

کسی میدونه اینا چه حشره ای هستن +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2384 بازدید | 39 پست
نه خونه قدیمی هستیم خیلی قدیمی و داغون  

همونه پس. 

ما هم زمین بغلی مون که خالی بود دستشویی مون پر بود... وقتی میرفتم همش به سقف نگاه میکردم نیفته رو سرم. زمین کناری مون که ساخته شد دیگه محو شدن

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
چیکار کنم کمتر شن خطرناک نیستن ؟دوستان میگن نیش میزنه و میره تو گوش هی دارن زیاد میشن همه جا میبینمش ...

دور تا دور خونتون رو از این پودر مورچه ها بریز یا سم برای حشرات خونگی.سریع از بین میرن

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمستونا خونه بابام گهگاهی پیدا میشد خطرناک نیستتن که مثلا نیش بزنن جاهایی که رطوبت داره و گوشه کنار ...

دوستان نوشتن نیش میزنه و خارش داره که اتفاقا پسرم خیلی میخارونه بدنشو باشه عزیزم سم میزنم

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

عزیزم من خونه ی ک میشینم خیلی قدیمی و داغونه همه جاشم نم داره و داغون چیکار کنم بنظرت نمیتونم کل خون ...

ببین ی چند روز برو خونه مادرت سه روز پشت هم سم پاشی کن ... ولی من خونه مادریم پر بود حمومش نم میداد ... حساس نباش ما بزرگ شدیم چیزیمون نشد

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
دقیقن خیلی میخاره زخمش و بدنشم خیلی میخاره روی بدنش دون دونای ریز قرمز هست فقط دون دونه اصلا آبکی یا ...

امکان داره.خر خاکی اینقدر هم که فکر میکنی علاقه به نیش زدن نداره.اگه تو مسیر باشه میزنه.امکان داره خونتون حشره دیگه ای هم داشته باشه.مثلا لای کرک قالی یا لای پتوی بچه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

یه دستگاه هایی هست به اسم ایران دی اچ... از اونا بخرین. ز بزنین مشاوره هم داره که کدوم دستگاهش رو باید بخرین. فراری میده حشرات رو از منطقه شما... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
دوستان نوشتن نیش میزنه و خارش داره که اتفاقا پسرم خیلی میخارونه بدنشو باشه عزیزم سم میزنم

نمیدونم برا ما که پیش نیومد مادرم هر روز کل اتاقا رو جارو میزد 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
ببین ی چند روز برو خونه مادرت سه روز پشت هم سم پاشی کن ... ولی من خونه مادریم پر بود حمومش نم میداد ...

عزیزم من اصلا رو خودم حساس نیستم دلم برای پسرم میسوزه تاپیک قبل رو ببین صورتش جدیدن زخم شده شک دارم کار اینا باشه و بدنشم هی میخارونه و دون دون شده دوستان میگن خارش شدید میاره من اصلا نمیدونستم اینا چین بچه ها متوجه شدن گفتن ..نمیدونم چیکار کنم میرم عطاری شاید سمی بده..

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

عزیزم من اصلا رو خودم حساس نیستم دلم برای پسرم میسوزه تاپیک قبل رو ببین صورتش جدیدن زخم شده شک دارم ...

عزیزم اینا نیش نمیزنه بهت قول باور کن بزار رو دست تست کن  ... ما اون موقع بچه بودیم باهاشون بازی میکردیم 🤪این بدبختا بی آزارن ... سم کامان تو چند دفع بزنی کلا نابود میشن

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉