2777
2789
عنوان

پسرای دهه شصتی خائن

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 86 پست

به خاطر اینکه پسرا ی دهه پنجاه تو جنگ خیلیاشون شهید شد ، چرخه بهم ریخته

چون معمولا با هم دهه ازدواج نمیکنن

الان من دهه هشتادم ایا پسر همسن من الان ک من شرایط ازدواج دارم اون داره؟ خیر

پس مثلا من نوعی مجبورم با بااخرای هفتاد باشم دیگه

ای پرچمت مارا کفن❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یا دهه ۵۰ ازدواج کنن

اصلا نیست 

ما تو فامیل الان یه ۵۸ پسر داریم 

با ده تا دختر دهه شصت ( خدایی همه هم تحصیلکرده و شاغل) 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
من دوستم دهه هفتاده رفته دهه شصتی گرفته میگه اندازه سه تا دختر 18 ساله از من انتظار داره

الان دوستتون رفته با بزرگتر از خودش ازدواج کرده که هیچ توقعی نداشته باشه و سرشو بنداره پایین هیچ حرفی نزنه و با همه چی هم بسازه  فقط به خاطر سن و سالش،؟!! طفلک  اون دختر همچین آدمی رو با این تفکرات پوسیده قبول کرده

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
نسل شما که خیلی بهتر از ما هفتادی هاست  الان پسرای دهه ما طفلکی ها خوردن به گرونی و...

افرین دقیقا.دهه هفتادیا خوردن به بیکاری و گرونی

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
خب گلم مگه شما میدونید من توقعاتم زیاد؟. بعد مجرد موندن مون یه انتخاب  وگرنه دخترای دهه شصت خ ...

شما انگار خیلی دلت پره ...😅

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
خب این که برتری محسوب نمیشه

انتظاراتشون خیلی بالاست شوهر انچنانی و خونه و ماشین انچنانی میخوان. پسر از پسش بر نمیاد دیگه

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
خانمای دهه هفتاد بیشتر علاقمند هستن با پسرای دهه شصت ازدواج کنن یا هفتاد دلیلش چیه

دلیل خاصی نداره صرفا سلیقه شونه 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
به خاطر اینکه پسرا ی دهه پنجاه تو جنگ خیلیاشون شهید شد ، چرخه بهم ریخته چون معمولا با هم دهه ازدواج ...

نه بابا اینجوری هم نیست 

مگه چقدر بچه سال داشتیم که شهید بشه 

من هر چی دهه پنجاه دیدم اکثرا با همسن و سال خودشون ازدواج کردن 

زوج های دهه پنجاهی خیلی هستن 

این دهه شصتی ها کارو خراب کردن

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
الان دوستتون رفته با بزرگتر از خودش ازدواج کرده که هیچ توقعی نداشته باشه و سرشو بنداره پایین هیچ حرف ...

نه اینکه توقعاتش پایین باشه صرفا . اخه و های اول خیلی مهربون بوده و اخلاقش خوب بوده و دختره هم سطحش به خانواده اینا میخورده.ولی بعد از مدتی دختره مثل اینکه اخلاقش تغییر میکنه و هی ایراد میگیره