2777
2789
عنوان

پسرای دهه شصتی خائن

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 86 پست
نه اینکه توقعاتش پایین باشه صرفا . اخه و های اول خیلی مهربون بوده و اخلاقش خوب بوده و دختره هم سطحش ...

خب اون دختر ۱۸ ساله هم ممکن بود تغییر کنه . ایشون کلا انتخابشون اشتباه بوده و احتمالا عجولانه . این تغییراتم به خاطر شخصیت و فرهنگ طرف بوده نه سن و سالش. 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دهه هشتادی ونودی اینطورین  دهه شصتیا خیلی عاقل وسنحیده عمل میکنن واکثرا مثل این دخترای کم س ...

یکی از دلیلهاش هم اینه که وقتی پیر شد زنه جوون بمونه و برای اداره ی خونه و رسیدن به شوهر توانا باشه  

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
یکی از دلیلهاش هم اینه که وقتی پیر شد زنه جوون بمونه و برای اداره ی خونه و رسیدن به شوهر توانا باشه ...

کاش میشد تورو بلاک کنم با این نظرات رو مخت

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
ببخشید خانم شکلت مربعه برای من

به شکل من چکار داری 🤦😂

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
متولد چندید؟ ان شاء الله ی خانم خوب پیدا کنید چون داخل همینا زندگی میکنم😂😂بیش از ۵، ۶ تا ه ...

خیلی ممنون خانم.اعداد نام کاربریم رو بزار کنار هم

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
یکی از دلیلهاش هم اینه که وقتی پیر شد زنه جوون بمونه و برای اداره ی خونه و رسیدن به شوهر توانا باشه ...

اها بعد وقتی که زن پیر شد 

کی اداره ی خونه رو به دست بگیره و مردی توانا داشته باشه؟

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
کاش میشد تورو بلاک کنم با این نظرات رو مخت

من چیزی که دیگران دنبالشن رو میگم وگرنه خودم دنبال همسن خودم هستم که حق کسی رو نخورم