2777
2789
عنوان

پسرای دهه شصتی خائن

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 86 پست
خب یا دهه ۵۰ ازدواج کنن

دهه 50مجرد وخوب پیدا کن بیا من باهاش ازدواج میکنم.

مگه دهه50مجرد داریم؟

اگه باشه انگشت شمار هستش 

اکثرا یا زن طلاق داده یا زن مرده هستن

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
نمیشه بهش گفت خیانت. اگر هم تعدادشون زیاد باشه، یه جور سلیقه‌ست در ازدواج.  

کج سلیقگی پس 

چرا باید ۶۱ بره  با ۷۴ مثلا ... 

یا ۶۶ دیدم رفته با ۸۰ 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری نظم رو‌ بهم زدن  دخترای دهه شصتی مجرد موندن  هیچکس گردن نمیگیره این دهه رو

تقصیر خودشون که قانع نیستن من خواهرشوهرم دهه ۶۰ولی هی کلاس میزاره این فلان این بهمان این اینجور این اونجور چه خواستگارایی که براش میان ولی من نمیدونم دیگه چی میخواد منم۷۷هستم بابرادرش که ۶۹ ازدواج کردم و واقعا عاشق شوهرمم با این که خونه نداره ولی خب سر کار میره ی ماشینم داره دهه ۷۰هم اگه میخواستن مثل دهه ۶۰ کلاس بزارن اوضاعشون همین بود و نکته بعدی این که کلا تعداد پسرها نصبت به دختر ها خیلی کمتر و نصف این بی شوهری ها بخاطر اینم هست 

اخه خیلی وقت ها میبینی طرف دهه شصته ولی انتظارش اندازه دهه نوده

الان برتری دهه نودی چیه؟

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
من دوستم دهه هفتاده رفته دهه شصتی گرفته میگه اندازه سه تا دختر 18 ساله از من انتظار داره

اهاااا الان سن رو دست آویزی برای تحقیر استفاده کرده 

مگه انتظار داشتن به سن و  ساله 

که ۱۸ سال اکی ولی سی ساله مثلا نباید انتظار داشته باشه چون سنش بالاتره 

کاش خانم ردش کنه پسره ی پرورو

دهه 50مجرد وخوب پیدا کن بیا من باهاش ازدواج میکنم. مگه دهه50مجرد داریم؟ اگه باشه انگشت شمار هستش&n ...

دیگه تا این سن مجرد موندین انتظارات تون باید کم کنید دیگه 

پسر مجرد دهه ۵۰ خیلی کمه 

الآن دختر یکی فامیل هامون متولد ۶۱ هست هنوز مجرده میگه من به مردی که همسرش فوت کرده یا مطلقه هست راضی ام 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
آره.به ازدواج با بچه ها علاقه خاصی دارن

پدوفیلین والا 

من آمار گرفتم دقیقا میگن کم سن دوست دارن

اهاااا الان سن رو دست آویزی برای تحقیر استفاده کرده  مگه انتظار داشتن به سن و  ساله  ...

شما فکر کن دوستم متولد 74 زنش متوللد 64 الان تو عقد هستن زنش مهریه اش رو گذاشته اجرا. این چه کاریه

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
اره پسرای دهه شصت هم تنهاترین ها هستن الان ببین دهه شصت مجرد چقد هست

نسل شما که خیلی بهتر از ما هفتادی هاست 

الان پسرای دهه ما طفلکی ها خوردن به گرونی و...

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
دیگه تا این سن مجرد موندین انتظارات تون باید کم کنید دیگه  پسر مجرد دهه ۵۰ خیلی کمه  الآ ...

خب گلم مگه شما میدونید من توقعاتم زیاد؟.

بعد مجرد موندن مون یه انتخاب 

وگرنه دخترای دهه شصت خواستگاری زیادی داشتند ودارند