2777
2789
عنوان

پسرای دهه شصتی خائن

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 86 پست
نه بابا اینجوری هم نیست  مگه چقدر بچه سال داشتیم که شهید بشه  من هر چی دهه پنجاه دیدم اک ...

نمیدونم دیگه

ولی تمایل پسرای دهه شصت ب دخترای هشتادی زیاده

خاک تو سرشون😂😂😂😂

ای پرچمت مارا کفن❤
چند تا از پسرای فامیل ما بیچاره ها اوایل هفتادن هنوز نمیتونن ازدواج کنن همچییی گرونه

دقیقا. دهه شصتیا خیلی گرونی نبوده و کار هم راحت پیدا میشده براشون .ولی ما هفتادیا تا رسیدیم به سن ازدواج همه چی خورد به قحطی

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نیست  ما تو فامیل الان یه ۵۸ پسر داریم  با ده تا دختر دهه شصت ( خدایی همه هم تحصیلک ...

اکثر آقایون دوست دارن خانوم شون از خودشون جوونتر باشه 

این میشه پسرای دهه 60 میرن سراغ هفتادی ها بعضاً دهه 80

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

بچه ها دقت کنید 

تفاوت سنی زیاد منظوره 

چرا باید همچین انتخابی داشته باشند 

نامتعارف خیلی هاشون 

وگرنه اگه ۶۸ بره با ۷۰ مشکلی نیست 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
من عمرا سلیقه م حتی با لباس پوشیدن دخترای دهه ۸۰ نیس هودی، تریپ پسرونه تعجب میکنم

همه که اینجور نیستن 😅🤦

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
نمیدونم دیگه ولی تمایل پسرای دهه شصت ب دخترای هشتادی زیاده خاک تو سرشون😂😂😂😂

میگم که پدوفیلین انگار  

دقیقا. دهه شصتیا خیلی گرونی نبوده و کار هم راحت پیدا میشده براشون .ولی ما هفتادیا تا رسیدیم به سن از ...

بیچاره ها پولشون فقط ب خریدای قبل عقد میرسه😂😂😂🤦‍♀️واسه بقیش دیگه پولی نمیمونه

ای پرچمت مارا کفن❤
شما فکر کن دوستم متولد 74 زنش متوللد 64 الان تو عقد هستن زنش مهریه اش رو گذاشته اجرا. این چه کاریه

حقشه تا اون باشه لقمه اندازه دهنش برداره

انتظاراتشون خیلی بالاست شوهر انچنانی و خونه و ماشین انچنانی میخوان. پسر از پسش بر نمیاد دیگه

خب دهه هشتادی ونودی اینطورین 

دهه شصتیا خیلی عاقل وسنحیده عمل میکنن واکثرا مثل این دخترای کم سن وسال نیستن

وقتی یه پسر با 14سن کوچیکتر از خودش ازدواج کنه باید خیلی هزینه بابتش بپردازه

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
بیچاره ها پولشون فقط ب خریدای قبل عقد میرسه😂😂😂🤦‍♀️واسه بقیش دیگه پولی نمیمونه

دقیقا داری حرف دل من رو میزنی خانم

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
خوبید احیانا  اون دهه هستادی پدر و مادرو عقل نداره جواب منفی بده ؟ عزیزم ببخشیدا کرم از خود در ...

آره دقیقا نظر منم همینه تا وقتی طرف میتونه بره یه بیست سال کوچیکتر از خودش بگیره

دختره که بیست سال کوچیکتره تا میبینه طرف خونه و ماشین داره بله رو میگه 

چرا باید بیاد با یکی همسن خودش ازدواج کنه 

چرا بیاد دختری رو بگیره که بالای سی سالشه ممکنه سر بچه دار شدن هم به مشکل بخورن 

به نظرم بیشتر این دخترای دهه هفتاد و هشتاد به شصتیا خیانت کردن 

یه علت دیگه اشم اینه جمعیت  بچه ها تو دهه شصت خیلی بیشتر شده بود یکی دیگه شم  دهه های قبل هم پسرا و مردا رفته بودن جبهه جمعیتشون کمتر شده بود  

دیگه دخترای دهه شصت کیس های کمتری داشتن 

یکی دلیل دیگه جمعیت زیاد بود دخترا هم خیلیا وارد بازار کار شدن کار برا پسرا کمتر شد تا خواستن کار درست پیدا کنن  بالای بیست و هشت نه سالشون شد تا خواستن جمع و جور کنن و یه نفر انتخاب کنن سی رو رد کردن دیگه  میرن دنبال حداقل هفت هشت سال کوچیکتر 

کلا ما دهه شصتیا نسل سوخته ایم همه چیمون ساده بود کم توقع بودیم اینقدرم کار گیرمون نیومد که سنمون دیگه رفته بالا 

منم که الان با همسن خودم ازدواج کردم شوهرم تا بیست و هشت سالگی نه کار داشت نه چیزی نه حتی سربازی رفته بود 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
حقشه تا اون باشه لقمه اندازه دهنش برداره

یه دهه بالاتر از شما که میاد براتون هم اینجوری میزنیدش . دیگه میخوای چکار کنن براتون

یه دهه بالاتر از شما که میاد براتون هم اینجوری میزنیدش . دیگه میخوای چکار کنن براتون

😂😂😂