2777
2789
عنوان

هر چند وقت یه بار لباس نو می خرید ؟

1212 بازدید | 25 پست

سلام چطورین 

هر چند وقت یه بار لباس می خرید ؟ گرون میخرید یا ارزون ؟ چه مدت اون لباس رو می پوشید ؟ 

مثلا من فک میکنم شلوار رو باید هر ماه بخرم اخه جای زانو رو شلوار میمونه و بد شکل میشه

کاربری دست دونفره

هروقت خراب بشن میخرم.شلوارو سالی یکبار منظورم لی

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرفصل دوتا حداقل میخرم

ارزون نمیخرم

کفش سالی سه تا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ی زمان خاصی نداره هر وقت ب هر چی نیاز داشتم میخرم 

مثلا پالتوم سالم و خوشگل مونده نخریدم

مانتو ندارم مثلا دوتا میخرم ی روز

شلوارم سالم مونده نمیخرم

انیجوری نیستم بگم هر ماه این چیرارو میخرم مثلا

هر چیز که در جستن آنی،آنی:)💜🌼
وقتی اخساس نیاز کنم مولا تو آف میخوام دو تا پالتو بخرم  ماه پیشم یه نیم بوت و دو تا کیف ترک خر ...

اره دقیقا ی چیز گرون خوب میخرم یکی دوسال برام میمونه و سعی میکنم رنگای خنثی یا رنگایی ک میتونم استایل کنم با همه چیزم بخرم اینجوری همه لباسام ست میشن

هر چیز که در جستن آنی،آنی:)💜🌼