بنظرتون رشته ی مدیریت مالی دانشگاه آزاد علوم تحقیقات میارم؟ یا دانشگاه آزاد تهران مرکز؟ علوم تحقیقات خیلی دوره بهم تهران مرکز راحت ترم....ولی رتبم میخوره ب این رشته؟ تهران مرکزم خوبه دانشگاهش؟
تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ن برام مدرکم مهمه ...نمیخوام زپرتی برم وگرنه پیام نور میآوردم با رتبم با اینکه پیام نور رتبه ی بهتری میخواد نسبت ب ازاد
تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️
همش شهریش یکیهبزن برو مرکز هم خوبه جنوب هم خوبه دانشگاش
خیره ایشالا ممنونم🩷