2777
2789

لطفا اگه میدونید فرمایید

حکمش چیه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

من ذکر هامو اذان تا اذان میخونم 

یعنی از نماز صبح امروز تا نماز صبح فردا به خودم وقت میدم 

ن تا ۱۲ شب 

اتفاقا عبادت تو دل شب اثر بیشتری دارع

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

من ذکر هامو اذان تا اذان میخونم یعنی از نماز صبح امروز تا نماز صبح فردا به خودم وقت میدم ن تا ۱۲ شب ...

متشکرم

امروز خیلی نامید شده بودم از لطف و نطر خدا

ذکر و دعامو نخوندم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متشکرمامروز خیلی نامید شده بودم از لطف و نطر خداذکر و دعامو نخوندم

روزها معمولا همه اینجوری هستیم 

شب ک میشه پشیمون میشیم

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

روزها معمولا همه اینجوری هستیم شب ک میشه پشیمون میشیم

کاش دیگه اینجوری نشم 

انروز رفتم خودمو یندازم زیر ماشین

خدا زحم کرد ماشین بهگ نخورد

کاش دیگه اینجوری نشم انروز رفتم خودمو یندازم زیر ماشینخدا زحم کرد ماشین بهگ نخورد

منم اینجوری بودم یکی دوماه قبل 

الان ذکر استغفار میگم ارومم 

حال روحیم خوب شده 

توم بخون 

منم اینجوری بودم یکی دوماه قبل الان ذکر استغفار میگم ارومم حال روحیم خوب شده توم بخون

کدوم ذکدش

استغفار امام صادق الان برات میزارمش

ممنون میشم

خیلب وقته میخام بگم ولی طول روز ختم زیاد برنیدارم نفس نمیمونه بران

از امام صادق نقل شده است: هرکس روزی چهارصد مرتبه در دو ماه پی‌درپی این استغفار را بگوید، یا گنجی از علم و دانش به او داده می‌شود یا گنجی از مال و ثروت روزی‌اش می‌گردد:

«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ الْحَيُّ الْقَيُّومُ، بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ، مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَ جُرْمِي وَ إِسْرَافِي عَلَى نَفْسِي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ»

ممنون میشمخیلب وقته میخام بگم ولی طول روز ختم زیاد برنیدارم نفس نمیمونه بران

آخر شبها بگو 

پنجاه مرتبه 

یا صد مرتبه 

ببین من شرایط خیلی سختی دارم 

دوماه قبل قسم میخوردم  قرص دم دستم بود خود کشی میکردم

ولی این آرومم کرده 

اوایل شبی صدتا میگفتم 

آخر شبها بگو پنجاه مرتبه یا صد مرتبه ببین من شرایط خیلی سختی دارم دوماه قبل قسم میخوردم قرص دم دستم ...

ممنون عزبز انشالله خدا کمکت کنه معجزه اسا زندگیت درست بشه 

عزیز ۲تا ذکر استعفاره نمیدونم کدوم صحیحه

ممنون عزبز انشالله خدا کمکت کنه معجزه اسا زندگیت درست بشه عزیز ۲تا ذکر استعفاره نمیدونم کدوم صحیحه

عزیز من تاپیک های قبلتو دیدم 

واسه رزق ک هر کی این ذکرو گفته از آسمون براش باریده 

من واسه مشکلم هزار جور ختم و دعا برداشتم هیچ کدوم ب اندازه این حالمو خوب نمیکنه

از لحاظ مادی هم اثر دیدم ازش 

همینی ک من فرستادم باتوجه ب معنیش بخون خدا کمکت میکنه

عزیز من تاپیک های قبلتو دیدم واسه رزق ک هر کی این ذکرو گفته از آسمون براش باریده من واسه مشکلم هزار ...

ممنون گلم

عزیز وسواس فکری گرفتم ۲تا ذکر هست نمیدونم اینی ک شما فرستادی درستع یا اون سکی دیگخ

ممنون گلمعزیز وسواس فکری گرفتم ۲تا ذکر هست نمیدونم اینی ک شما فرستادی درستع یا اون سکی دیگخ

اینی ک‌من فرستادم استغفار چهارصد تایی امام صادقه 

استغفار دیگه ای از امام صادق نیست همینه 

کلا مشکلات روحی رو برطرف می‌کنه بخون 

دعام میکنی