2777
2789
عنوان

بنظرتون بقیه همکاری میکنن؟😢

132 بازدید | 23 پست

سلام دختر من اسم الانش مذهبیه و دو اسمس و هرکی یه چی صداش میزنه و اینکه این اسم انتخاب من نبود بنظرتون اگه الان اسمشو یه چیز دیگه صدا کنیم بقیه عادت میکنن؟اگه پدرومادر به این اسم صدا بزنن اما خانواده شوهرم به اسم قبلی بنظرتون اسم جدیدش جا میفته ؟تو شناسنامه بعید میدونم عوض کنن

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه حس خوب نمی گیرید از اسم فرزندتون پیگیر باشید تغییر بدید 

و به دخترتون هم یاد بدید هر کس به غیر از این اسم صداش زد  جواب نده 

بعد از مدتی کاملن جا میفته 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
اسماش چیاست نع دیگ عوض نکن یه طوریه  چند سالشه

اسم الانش فاطمه زهراس خیلی سنگینه یه عده فاطمه صداش میزنن چندنفری زهرا من دوست داشتم اسمشو جانا بزارم الان سه سالشه یعنی خوب نیست به اسم جدید صداش بزنم؟

میشه سه اسمه اونوقت هرکی یه چیزی قدا میکنه دختر جاریمم همین کار و کرد والا من اصلا زبونم نمی‌چرخه

اخه اسم الانش خیلی طولانیه هرکی یه چیزی میگه من میخواستم اسمشو یه چیز دیگه بزارم اسم الانش فاطمه زهراس اسمی که قراره صداش بزنیم جانا

اسم الانش فاطمه زهراس خیلی سنگینه یه عده فاطمه صداش میزنن چندنفری زهرا من دوست داشتم اسمشو جانا بزار ...

عزمزم نامدار باشه چرا از همون اول جانا صداش نکردین؟

خب هنوز کوچیکه اشکال نداره اسمشو اینطوری صدا کنید به خانواده ها هم بگو چون همه بچه ها اسم امروزی دارن میخوایم جانا صداش کنیم سر خورده نشه تو پارک و مهد و بین دوستاش

💖
اگه حس خوب نمی گیرید از اسم فرزندتون پیگیر باشید تغییر بدید  و به دخترتون هم یاد بدید هر کس به ...

عزیزم بنظرت شدنیه آخه خیلیا میگن قاطی پاتی میشه

بخدا بعد سه ساله هنوز یه چیزی مثل عقده تو دلمه که چرا اسم دخترمو خودم انتخاب نکردم دوست دارم یه اسم کوتاه روش بزارم الان هزکی هرطور دوست داره صداش میزنه اسمش فاطمه زهراس یکی میگه فاطمه یکی میگه زهرا یه عده هم فاطمه زهرا صداش میزنن میدونم بزرگتر بشه خودشم از این وضعیت راضی نیست

عزمزم نامدار باشه چرا از همون اول جانا صداش نکردین؟ خب هنوز کوچیکه اشکال نداره اسمشو اینطوری صدا کن ...

آخه عزیزم کاش میدونستی اقوام شوهرم چطورن بخدا همش دارن زخم زبون میزنن لج میکنن 

از اول نباید اسمی که دوست نداشتین رو براش بذارین 

حتی اگه عوضشم کنین بازم خیلیا به همون اسم قبل صداش می زنن 

عزیزم خودتون باید اول اسمشو کامل صدا می زدین 

اسم داداش من محمد حسین از اولش مامان و بابام اجازه ندادن کسی محمد یا حسین صداش بزنه الان همه میگن محمد حسین 

شما هم اسمشو کامل صدا بزن از بقیه هم بخواه که کامل بگن