2777
2789
عنوان

کوبیده ها بیرون چین واقعا؟ اه حالم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 78 پست
والا هرچی تو مجالس خوردیم همش افتضاح بوده اصلا مزه گوشت ندارن

خب حتما از رستوران های خوب نگرفته من هر چی خوردم عالی بوده 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا همون موقع گرم گرم که میخوری پر از سویا و خرت و پرت توشون..حالا شما گذاشتی سرد شده ..نخوردید بنظ ...

دیشب ساعت ۱۱ اورد همسایمون .ما اینجا نبودیم. واقعا فقط سویا و اشغاله بعید میدونم گوشت قاطیش بوده باشه

حتما ارزون بوده  شما چندین بار برات اتفاق بود و مزه ش رو دوست نداشتی  کاش می‌دادی به فقیر ...

ماخونمون تو حاشیه شهره. ب هیجا دسترسی ندارم. بعدم خودم از ذوقش ساعت ۱۰ گرمش کردم براخودم و دخترم. فکر کردپ این خوبه 

دیشب ساعت ۱۱ اورد همسایمون .ما اینجا نبودیم. واقعا فقط سویا و اشغاله بعید میدونم گوشت قاطیش بوده باش ...

مایبار خریدیم ینی همش سویا و په گوسفندی بود.کف دهنم چرب شده بود افتضاح.باید کوبیده ارو از جای خوب خرید.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عه همون بیشتر فروش میره ما کبابی داریم کوبیدمون ذره ای ناخالصی نداره واسه همین ی چند تومن از همسایه ...

منکه خیلی میترسم جایی بریم ببینم قیمت کبابش پایینه اصلا نمیگیریم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

والا ما هم  این حتما دنبه و این چیزا زیاد داشته  وگرنه گوشت باشه مگه با دو بار گرم کردن ...

دقیقا بعد استارتر میگ. گرم کرده یعنی سرد بوده یا ط یخچال بوده گرم کرده یا هر چیز دیگ کوبیده گرم درست شد بخوری،قشنگه گرم کنی جذاب نیست 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
اره ماخودمون برا مراسم پدرشوهرم گوشت خریدن دادن اشپز عالی در اومد

اوم اسی سرد بود کوبیده ط یخچال گرم کردی،؟

کوبیده تا کوبیده داریم عزیزم ما همیشه کباب بناب میریم جلوی چشمت گوشت رو آماده میکنه و واقعا هم عالیه 

چند شب پیش دخترم هوس کباب کرد همسرم حوصلش نشد بره همون جایی ک همیشه میرفتیم ی جای دیگه کرفت آورد خدا شاهده تا در ظرف رو باز کردیم دخترم شروع کرد عوق زدن ک بو میده بلند شد سیب زمینی آب پز خورد بعد من و باباش دعواش کردیم ک چیه چرا اینجور میکنی همین ک گذاشتیم دهنمون ی عالمه نرمه استخون با ی چیزای سفت داخلش بود منم درآوردم انداختم بیرون بعد انداختم پیش گربه میخواستم برم بهش بگم شوهرم گفت نمیخواد دیگه ما ک از اونجا نمیگیریم گفتم اگر چهار تا اعتراض کنن ب خدا کیفیتش بهتر میشه شوهرم نزاشت برم 

عه همون بیشتر فروش میره ما کبابی داریم کوبیدمون ذره ای ناخالصی نداره واسه همین ی چند تومن از همسایه ...

اونی ک معدش براش مهم باشه شما رو انتخاب میکنه گلم 

مردم فرق خوب و بد رو میفهمن فقط چون پول ندارن مجبورن برن سمت ارزونه

خیلیم عالی خدا ب کسب و کارتون برکت بده والا من خودم اگه ی مورد مثل شما سراغ داشته باشم مشتریش میشم ولی ب اینا نمیتونم اعتماد کنم