2777
2789
عنوان

کوبیده ها بیرون چین واقعا؟ اه حالم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 78 پست
منکه خیلی میترسم جایی بریم ببینم قیمت کبابش پایینه اصلا نمیگیریم 

ولی اکثریت مردم اینطور نیستن دنبال ارزونی ان فقط دیگه به دلیلش فک نمیکنن

جوجه ما مرغ تازه ست به روز میخریم اون اقا مرغ منجمد میخره مثلا خب مشخصه ارزونتره 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اکثریت مردم اینطور نیستن دنبال ارزونی ان فقط دیگه به دلیلش فک نمیکنن جوجه ما مرغ تازه ست به روز ...

خدا به کسب و کارتون برکت بده انشالله 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دیشب ساعت ۱۱ اوردن گذاشتم یخچال الان یکم گرم کردم.

خب دیگ

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
سلامت باشی گلم  ممنون🌹😍

فدات 🌹🌹

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

والا هرچی تو مجالس خوردیم همش افتضاح بوده اصلا مزه گوشت ندارن

یه وقت هم میبینی اون کوبیده بی کیفیت ب مزاج شما خوبه و کوبیده اصل بد مزه بوده برات، حالا چ اصراریه تو ک کوبیده دوست نداری کوبیده بخوری😂

کوبیده تا کوبیده داریم عزیزم ما همیشه کباب بناب میریم جلوی چشمت گوشت رو آماده میکنه و واقعا هم عالیه ...

اره واقعا حیف پولی ک بدن ب اونا. حداقل وجدان ندارن بگن بنده خداها پول میدن ک کباب بخورن وگرنه میتونن تخم مرغ توخونه درست کنن ارزونم درمیاد

یه وقت هم میبینی اون کوبیده بی کیفیت ب مزاج شما خوبه و کوبیده اصل بد مزه بوده برات، حالا چ اصراریه ت ...

وا چ حرفا میزنین کی گفته دوس ندارم‌ . یکی دوماه پیشم توعروسی اینجور بود ولی خیلی اوقات خوبم خوردم

ولی اکثریت مردم اینطور نیستن دنبال ارزونی ان فقط دیگه به دلیلش فک نمیکنن جوجه ما مرغ تازه ست به روز ...

دقیقا ما هم اشپزخونه داریم، یکی مجلس داره میاد اصرار اصرار ک قیمت پایین بدیم بهش ، ما هم مجبوریم از سر و ته غذا بزنیم برای اون قیمتی ک مشستری میخواد