2777
2789

اینایی ک تومهمونیا ک مجالس سفارش میدن .یکی دیشب برامون فرستادن الان گرم کردم دخترم ک لب نزد خودمم حالم بده. برنجا سفت و بلند کوبیده هم سفید بود مزه خاصی نداشت فقط موند سر دلم. اشپزای گرامی پول میگیرین لااقل غدای خوب تحویل بدین. روز بروز افتضاح تر میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشمزست اتفاقا جایی که واسه شما آوردن بد بوده دلیل بر این نیست همه بد باش 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

بابا همون موقع گرم گرم که میخوری پر از سویا و خرت و پرت توشون..حالا شما گذاشتی سرد شده ..نخوردید بنظرم موادش خراب شده مسمومیت ساز.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

الان خود ادم گوشت بگیره کوبیده درست کنه هم به صرفه تره هم قطعا دیگه ادم میدونه داره گوشت واقعی میخوره.بیرون بازم هرکاری کنن کلک میزنن

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
ن گوشت بود مثلن

شهر ما یدونه غذا خونس اونم کیفیتش متوسطه یه سیخ کوبیده با برنج معمولی ۵۰ میده.ولی یبار رستوران تو راهی مجبور شدین غذا بخوریم خداتومن هزینش شد تا رسیدیم نقصد از معده درد بخودم پیچیدم بااینکه دوسه تا قاشق خوردم 

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

عه همون بیشتر فروش میره

ما کبابی داریم کوبیدمون ذره ای ناخالصی نداره واسه همین ی چند تومن از همسایه مون گرونتره اون عزیز توش هر اشغالی میزنه 

فروششم بالاتره دروغ چرا به همسرم بارها گفتم توام ناخالص بزن کلی خرج داریم واجاره و پرسنل و...و حالا که مردم دوس دارن قبول نمیکنه

اینم بگم کسی اینورو تست کنه دیگه مشتری میشه ولی خیلی ها به خاطر ارزونی از اول میرن اونور

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴