2777
2789
عنوان

کوبیده ها بیرون چین واقعا؟ اه حالم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 78 پست
والا ما هم  این حتما دنبه و این چیزا زیاد داشته  وگرنه گوشت باشه مگه با دو بار گرم کردن ...

کاش دنبه باشه

سنگدان و جگر مرغ و لاشه گوشت و استخوان و....چرخ میکنن ، دوستان رستوران دار در جریان هستن ، براشون میارن مثلاً کیلویی ۵۰ تومن ، این به نظرتون چرخ کرده میشه با این قیمت ؟

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه اصلا از غذاهای بیرون خوشم نمیاد، یه بار مجبوری گرفتم برای هفت پشتم بسه

منم هیچ وقت نمیگیرم. همسایمون مریض بود سوپ از بیرون گرفت ی قاشق خورد قاشق دوم خواست بخوره سوسک توش بود

شهر ما رستوراناش خیلی خوبه ولی یه بار یکی از رستوراناشو رفتم حالت بهم میخورد از غذاهاش

جالب اینجاست خیلی دکور شیکی داشت و بزرگ بود 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
کاش دنبه باشه سنگدان و جگر مرغ و لاشه گوشت و استخوان و....چرخ میکنن ، دوستان رستوران دار در جریان ه ...

من همسرم مدتیه سرکار بهشون نهار میدن خودش ناراضیه میگه کیفیت ندارن حالم بد میشه منم میگم بخور خوبن بلاخره گرمن. حالا میفهمم بنده خدا براچی میگه

دقیقا ما هم اشپزخونه داریم، یکی مجلس داره میاد اصرار اصرار ک قیمت پایین بدیم بهش ، ما هم مجبوریم از ...

دقیقا همینه 

کیفیت بالا کمی گرونتره خب طبیعیه ولی اکثریت مردم براشون کیفیت اهمیتی نداره امثال ما که دوس دارن غذای با کیفیت و خوب بدن دست مردم همیشه بین دو راهی وجدان و سود گیر می افتیم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عه همون بیشتر فروش میره ما کبابی داریم کوبیدمون ذره ای ناخالصی نداره واسه همین ی چند تومن از همسایه ...

یه دستورکوبیده مشتی لطف کن.کوبیده بیرون خیلی ابدارو خوشمزه هست ما گوشت میزنیم خشکه زیاد دلنشین نیست

به تایپ اشتباهم گیرندید حوصله ویرایش ندارم 
دقیقا همینه  کیفیت بالا کمی گرونتره خب طبیعیه ولی اکثریت مردم براشون کیفیت اهمیتی نداره امثال ...

خوب نباید ارزون بدن باید بگن این قیمته. یابخرن یا برن خودشون ی چیزی سرهم کنن برامهمونا والا نمیتونن خرج کنن بیخود میکنن مهمون دعوت کنن

کبابی خوب اونیه که سر شام و ناهار مردم براش صف میکشن

ما کلی کبابی اطرافمون داریم فقط یکیشونه که خیلی خوبه

واقعا ۱ در میلیون خوب درمیاد 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤