والا ما هم این حتما دنبه و این چیزا زیاد داشته وگرنه گوشت باشه مگه با دو بار گرم کردن ...
کاش دنبه باشه
سنگدان و جگر مرغ و لاشه گوشت و استخوان و....چرخ میکنن ، دوستان رستوران دار در جریان هستن ، براشون میارن مثلاً کیلویی ۵۰ تومن ، این به نظرتون چرخ کرده میشه با این قیمت ؟
خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا ما هم اشپزخونه داریم، یکی مجلس داره میاد اصرار اصرار ک قیمت پایین بدیم بهش ، ما هم مجبوریم از ...
دقیقا همینه
کیفیت بالا کمی گرونتره خب طبیعیه ولی اکثریت مردم براشون کیفیت اهمیتی نداره امثال ما که دوس دارن غذای با کیفیت و خوب بدن دست مردم همیشه بین دو راهی وجدان و سود گیر می افتیم
کبابی خوب اونیه که سر شام و ناهار مردم براش صف میکشن
ما کلی کبابی اطرافمون داریم فقط یکیشونه که خیلی خوبه
واقعا ۱ در میلیون خوب درمیاد
با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤