2777
2789
عنوان

لطفا خانمای باردار و مامانا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 59 پست
جدی؟تو همین هفته ۹ اینا قطع شد مال شمام؟ وای من عاشق هندونه بودم الان بدم میاد برعکس شما

آره شدیدا تهوع داشتم یه شب دمیترون خوردم دیگه از فرداش تا الان نداشتم منم نگران شدم هفته پیش رفتم سونو اوکی بود فردام میرم سونو غربالگری خدا کنه سالم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا آخر۱۴ هفتگی داشتم الان ۱۹ هفته م حالت عادی اذیت نمیشم اما تو ماشین نمیتونم بشینم سریع حالم بهم میخوره

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
آره شدیدا تهوع داشتم یه شب دمیترون خوردم دیگه از فرداش تا الان نداشتم منم نگران شدم هفته پیش رفتم سو ...

وای چه جالب دقیقا عین من😍 الان اینجا بارون قشنگی میاد واسه همه خانمای باردار دعا میکنم انشالله بچشون رو سالم و به دلخوشی بغل بگیرن. الهی آمین🌸

راستی خانما از همین هفته های پایین باید زیر شکم سفت باشه؟ مال من خیلی سفت نیست البته کلا هم لاغر نی ...

من چون شکم نداشتم سفت شده یکمم جلوعه اما فقط خودم متوجه میشم خانوادم نفهمیدن باردارم تا الان