سلام خانما. معذرت میخوام شما تهوع و استفراغتون تا چند هفته بود؟ من از هفته ۶ کمابیش شروع شد هفته ۸ خیلی شدید بود بعد کمتر شد الان هفته ۹ام دوروزه اصلا ندارم. البته هنوز مثلا از آبگوشت و شکلات و این چیزا بدم میاد. طبیعیه به نظرتون؟ مگه نمیگن تا اخر ۳ماه باید تهوع داشته باشی؟
نه عزیزم طبیعیه منم دقیقا مثل شما بودم یهو قطع شد اما ذائقه م عوض شده من از هندونه خیلی بدم میومد شب یلدا با یه ولع عجیبی میخوردم یا عاشق اسفناج بودم الان بدم میاد
جدی عزیزم؟😍 چطور؟ البته واسم فرقی نداره فقط سلامتیش مهمه اما چون چندنفر هم از قیافهم بهم گفتن میپ ...
منم دقیقا همین حالات رو داشتم. باور میکنی هنوزم که پسرم ۵ سالشه از شکلات متنفرم. از گوشت بوی گوشت و حتی اسم گوشت هم بدم میومد از بس گوشت نخوردم پسرم ۲کیلو به دنیا اومد. از تخم مرغ و بوی عطر و صابون و شامپو و حموم هم متنفر بودم. همه رو خوب شدم اما این بوی حموم و شکلات مونده روم. دوستم هم علایم منو داشت بچه اونم پسر شد. ان شالله که دختر یا پسر هر چی باشه سالم و صالح باشه عزیزم 😍🌷💚🍃
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃