2777
2789
عنوان

لطفا خانمای باردار و مامانا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 59 پست
  فردا نوبت دکتر دارم ببینم چی میده برای تهوع، منم دلم فقط با شوری آروم میگیره کشک و چی ...

اره من خیارشورم دوست دارم. اما از شکلات و آبگوشت و این چیزا بدم میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا همین حالات رو داشتم. باور میکنی هنوزم که پسرم ۵ سالشه از شکلات متنفرم. از گوشت بوی گوشت و ...

چه جالب😍 اره من تخم مرغم بدم میاد و شیر😁 انشالله🌸

انشالله پسر شما هم ۱۲۰سال سالم و شاد زیر سایه پدر مادر خوشبخت باشه

اره من خیارشورم دوست دارم. اما از شکلات و آبگوشت و این چیزا بدم میاد

من از مرغ متنفر شدم حتی اسمشم نمیتونم ببرم 🤢و جالب اینکه کلا نسبت به آشپزخونمون ویار گرفتم میرم سمتش میزنه زیر دلم در یخچالم به کل نمیتونم باز کنم 😐

نه عزیزم طبیعیه منم دقیقا مثل شما بودم یهو قطع شد اما ذائقه م عوض شده من از هندونه خیلی بدم میومد شب ...

جدی؟تو همین هفته ۹ اینا قطع شد مال شمام؟

وای من عاشق هندونه بودم الان بدم میاد برعکس شما

چه جالب😍 اره من تخم مرغم بدم میاد و شیر😁 انشالله🌸 انشالله پسر شما هم ۱۲۰سال سالم و شاد زیر سایه ...

زنده باشی عزیزم 🌷. الهی نی نی ناز شما هم 💚🍃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
منم از هفته 7 شروع شد و شبانه روز 3 بار گلاب به روتون استفراغ میکردم الان 13 هفتم شبا یدونه قرص دمیت ...

پس احتمال داره منم از همون دمیترون باشه، من کلا پریشب یکی خوردم فکر کنم چون زیاد قرص نمیخورم بدنم هنگ کرد خوب شد😁 و قبلش استرس سونو قلبو داشتم اونو که دادم کلا بهتر شدم

من از مرغ متنفر شدم حتی اسمشم نمیتونم ببرم 🤢و جالب اینکه کلا نسبت به آشپزخونمون ویار گرفتم میرم سمت ...

میفهممت عزیزم. منم نسبت به ابگوشت و سوپ همینطور شدم