2777
2789
عنوان

لطفا خانمای باردار و مامانا بیان

403 بازدید | 59 پست

سلام خانما. معذرت میخوام شما تهوع و استفراغتون تا چند هفته بود؟ من از هفته ۶ کمابیش شروع شد هفته ۸ خیلی شدید بود بعد کمتر شد الان هفته ۹ام دوروزه اصلا ندارم. البته هنوز مثلا از آبگوشت و شکلات و این چیزا بدم میاد. طبیعیه به نظرتون؟ مگه نمیگن تا اخر ۳ماه باید تهوع داشته باشی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دمیترون و ب۶خوردم، و یهو دلم نخودچی خواست که توی نت خوندم نوشته بخاطر ب۱۲ برای تهوع خوبه

فردا نوبت دکتر دارم ببینم چی میده برای تهوع، منم دلم فقط با شوری آروم میگیره کشک و چیپس و پفیلا و از این جور چیزا 

جدی عزیزم؟😍 چطور؟ البته واسم فرقی نداره فقط سلامتیش مهمه اما چون چندنفر هم از قیافه‌م بهم گفتن میپ ...

منم دقیقا همین حالات رو داشتم. باور میکنی هنوزم که پسرم ۵ سالشه از شکلات متنفرم. از گوشت بوی گوشت و حتی اسم گوشت هم بدم میومد از بس گوشت نخوردم پسرم ۲کیلو به دنیا اومد. از تخم مرغ و بوی عطر و صابون و شامپو و حموم هم متنفر بودم. همه رو خوب شدم اما این بوی حموم و شکلات مونده روم. دوستم هم علایم منو داشت بچه اونم پسر شد. ان شالله که دختر یا پسر هر چی باشه سالم و صالح باشه عزیزم 😍🌷💚🍃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃