2777
2789

بگم ک من یه 15روزی هست میام تو اسباب بازی فروشی اقوام دور مامانم کار میکنم بعد اول حقوق رو 3 تومن توافق کردیم و چون آشنا و این چیزا بودیم قرارداد ننوشتیم اصن حرفش نیومد وسط. 

خلاصه با ساعت کاری 6 ساعت و نیم الی 7 ساعت و هر روز هفته حتی جمعه ها😶باید من بیام سر کار همینجوریشم 3 تومن کمه بعد دیروز صاب کارم با شریکش داشت حرف می‌زد سر قیمت و و اجناس و اینا بعد شریکش گفت ایقد حساب نکن 2تومنم خانم فلانی حقوق میخاد 😶جلو خودم البته خودش بهم گفت 3 تومن بعد شریکش گفت 2 تومن میخاد حقوق 

حالا نمیدونم چی بگم وایی بديش اینه آشناس وگرنه.. 

چیکار کنم بنظرتون؟ اگه 2 تومن داد چی؟ بهش بگم چی؟ بگم ما با 3 تومن توافق کردیم دیگه نمیام با این شرایط زشت نیس؟😩😑

البته حقوقو قراره 15هم بدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش .کار اونجا راحته ؟

اره نسبتا ولی سختیاش هم ساعت کاریش و هم اینه ک روز تعطیل اصن ب شخمشونم نیست. بعد باید توگارو آویزون کنم ب حلقه بالا در مغازه ک خب این سخت ترین قسمتشه ولی فروشندگیش تقریبا اسونه

وایستا حقوقتو که دادن اگه کم بود بهشون بگو ، سه تومن چیه که یه تومنم از روش میخوان بردارن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اره واقن. اگه کمشم کنه ک دیگه اصن خیلی بیشعورن😶

همونجوری که اون روش میشه بزنه زیر حرفش به جای سه تومن دو تومن بده تو هم روت بشه بگو قبلا توافق کردیم

ولی واقعا خیلی کم میده بهت

کدوم شهری؟

اره نسبتا ولی سختیاش هم ساعت کاریش و هم اینه ک روز تعطیل اصن ب شخمشونم نیست. بعد باید توگارو آویزون ...

من یک روز فقط یک روز رفتم تو یه کتاب شهر فروشندگی . همه کار بهمون میداد از مرتب کردن قفسه ها تمیز کردن قفسه ها راهنمای مشتری و....یک شیفت رو میداد ۱ونیم . راستی یه جمعه در میون بودم . خلاصه دادم هر یک ساعت میوفته از ۱۰هزار تومن هم کمتر نرفتم . واقعا چطور روشون میشه 😐.اگه میرفتم خدماتی برای خونه آیی ساعتی ۷۰اینا می‌گرفتم کاری که از کجا میکشید . فقط روزی چقدر پول رفت و آمدم بود 😐

خدایا شکرت بابت همه چیز💚