2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم یعنی چند تومن دقیقا کمتر از ۵ تومن ؟

اگر درآمد دیگه ای ندارید بد نیست خیلی اعصاب میخواد بعضی مادرا خیلی حساسن، حدود 5شاید بدن. 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

من ۶سال پیش بودم. زیر نظر آموزش پرورش.. 4 مربی تویه کلاس بودیم و مدرسه دولتی نفری ۵۰۰هزار تومن اون نوقع بهمون میرسید... الان اگر شما بری پیش خصوصی احتمالا دقیق نمیدونم شاید ۷یا ۸بدن. بیمه هم صدرصد ولی احتمالا با خودته

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
من ۶سال پیش بودم. زیر نظر آموزش پرورش.. 4 مربی تویه کلاس بودیم و مدرسه دولتی نفری ۵۰۰هزار تومن اون ن ...

عه اگه ۷ تومن بدن با بیمه قبول میکنم حتما ممنونم از راهنمایی تون خدا خیرتون بده 

اگر درآمد دیگه ای ندارید بد نیست خیلی اعصاب میخواد بعضی مادرا خیلی حساسن، حدود 5شاید بدن.

عه جدی ؟ شما تجربه داری چجوری باید با مامانا صحبت کنم رو سرم سوار نشن 

عه اگه ۷ تومن بدن با بیمه قبول میکنم حتما ممنونم از راهنمایی تون خدا خیرتون بده

شاید دقیق نمیدونم باتوجه به مدرک و سابقه کاری هم مهمه

ممنون از راهنمایی تون بنظرتون پایه تحصیلی برم مدرسه غیرانتفاعی بهتره یا اینکه معلم پیش دبستانی

صدرصد غیر انتفاعی بخوانت خیییلی بهتره

عه واقعا یعنی حقوقش بیشتره ؟

صدرصد بعد شرایط معلمی کجا و مربی کجاا.. حقوق و مزایا بیشتر و اینکه تعداد دانش آموزا کمتره. غیر انتفاعی عالی