2777
2789

جدیدا با همسرم بحثم میشه هرچی که دوس داره میگه البته فحش زشت نمیده ولی خب توهین میکنه بعدش من باهاش حرف میزنم معمولی انگار نه انگار دعوایی بوده خودشم همینطور! این بد نیست؟؟؟ شما هم اینطورین؟

من باباشون میارم جلو چشمش😂

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون حوصله بحث و دعوا ندارم خیلی وقتا حرفا و رفتارایی که ناراحتم میکنه رو نادیده میگیرم. یعنی اصلا بحثی شروع نمیشه و همه چی همینطوری عادی میمونه. بد..‌.. نیست.‌‌.. نمیدونم... من اینجوری راحتترم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من چون حوصله بحث و دعوا ندارم خیلی وقتا حرفا و رفتارایی که ناراحتم میکنه رو نادیده میگیرم. یعنی اصلا ...

آخه بنظرم به مرور زمان فاصله میفته .دیگه آدم دل و دماغ حرفای عاشقانه و قربون صدقه نداره! همچی عادی و معمولی میشه

من هیچ وقت تو این ده سال زندگی به همسرم فحش ندادم..‌‌‌‌‌‌‌‌نهایتحرفی که زدم واقعا ک...متاسفم...بحث کردیمااا..ولی فحش نه....حرمت ها رو حفظ‌‌کنید...من وقتی همسرم عصبانی میشه خندم میگیره😬