2777
2789
عنوان

چرا توهینای شوهرمو به یه ورمم نمیگیرم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 22 پست
ما هم فحشمون در حد بیشعور و احمق و ایناست .ولی همینم بده! 

آره خیلی بده...حذف کن...می‌دونی خیلی تاثیر بدی داره تو روابط...به هر حال همسر آدم کسیه که قرارهدتا آخر عمر پیش هم باشیم....سر یه سفره بشینیم...و هم بستر بشیم...یه جوری توهین به خودمون هم هست...من بحث میکنم ولی قهر و توهین نه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بنظرم به مرور زمان فاصله میفته .دیگه آدم دل و دماغ حرفای عاشقانه و قربون صدقه نداره! همچی عادی و ...

شوهر من اصلا فحش نمیده فقط یهو یه کاری میکنه که مناسب نیست. اگه تکرار کنه بهش تذکر میدم. گاهی هم واقعا ناراحت میشم و میرم تو خودم و زیاد نزدیکش نمیشم که خودش میفهمه زیاده روی کرده و سعی میکنه از دلم در بیاره.

ولی در کل درست میگی... موافقم. به نظرت کار درست چیه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شوهر من اصلا فحش نمیده فقط یهو یه کاری میکنه که مناسب نیست. اگه تکرار کنه بهش تذکر میدم. گاهی هم واق ...

نمیدونم خودم مثلا دوس دارم باهاش حرف نزنمو سرسنگین بشم تا تنبیه بشه دیگه تکرار نکنه.ولی نمیشه حرف میزنم در ظاهر عین خیالمم نیست ولی در باطن دلخورم 

شوهر من اصلا فحش نمیده فقط یهو یه کاری میکنه که مناسب نیست. اگه تکرار کنه بهش تذکر میدم. گاهی هم واق ...

خب همینکه از دلت درمیاره و تکرار نمیکنه خوبه دیگه بنظرم .زیادم شورش کنیم دیگه واسشون عادی میشه تحویل نمیگیرن

نمیدونم خودم مثلا دوس دارم باهاش حرف نزنمو سرسنگین بشم تا تنبیه بشه دیگه تکرار نکنه.ولی نمیشه حرف می ...

قهر که خیلی مسخره اس.

حرف بزن ولی زیاد تحویلش نگیر که بفهمه ناراحتی. خودتو با یه کاری مشغول کن و خیلی طرفش نرو. وقتی آروم هستید بهش بگو نباید تا بحثی پیش میاد همه چی رو کنار بذاری و اون حرف رو بزنی. چیزی نمیگم ولی به مرور تاثیر منفیش رو توی زندگیمون میبینی. دیگه ذوقی ندارم که مثلا فلان کار رو برای خوشحال کردنت بکنم. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.