2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بیاین درد و دل کنیم😔

1243 بازدید | 68 پست

از من طولانیه واقعا کلافم ولی با این ک پنج ماه از موضوعه گذشته... قضیه ازین قراره که من و شوهرم با دخترخالم و شوهرش رفتیم مسافرت شمال وقتی ک تو دریا بودم شوهر و دخترخالم دستش زد به بدنم و خیلی عادی برخورد کرد و و جلو زنش کف بیا برات شنا یاد بدم و دستش نمیدونم ناخوداگاه خورد به بالاتنه و من ازین موضوع ناراحت شدم واقعیتش من این موضوع ب همسرم تو شمال گفتم ک همچین چیزی شده ک ای کاش نمیگفتم 😔😔 چون اون همش عادی برخورد میکرد و مهم نبود وقتی ک گفتم واکنشی نشون نداد و چیزی نگف ولی اونم رفت برای دخترخالم پیام داده نوشته ای لاو یو فقط همین نوشت تمام من این موضوع خیر نداشتم ب حساب میخاسته جبران کنه 😔😔ولی دخترخالم فک کرده شوعرم روش نظر داره شوهر اونم فهمیده بازنش دعوا کرده واقعا ناراحتم به نظرتون تقصیر کیه؟؟؟ تقصیر منه ک خبرکشی کردم؟؟؟ فک نمیکردم اینجوری بشهععع لطفا شما قضاوت کنید تقصیر کیه خیلی ناراحتم خیلی این موضوع مال ۴ماه پیشه ولی من تازه فهمیدم همسرم تازه بهم گفت و گفت اصلانم پشیمون نیس از کارش 😔قلبم درد گرفته بخدا نمیتونم فکر نکنم... اخه شک هم کرده بودم چرا رفتارای دخترخالم ی جوری شده باهمسرم اونو نمیبینه سلام نمیکنه یا صورتشو اونور میکنه  الان اون این حس داره ک فک میکنه همسرن روش نظر داره با اینکه اصلا این موضوع نیس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار شوهرت خیلی عجیبه چطوری فکر کرده با این کار میتونه انتقام بگیره ؟؟!ساده نباش بنظرم شوهرت واقعا روش نظر داره واینم یه فرصت شده براش با خودش گفته اگه نخ نداد فوقش میگم خواستم تلافی کنم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              

اول تقصیر تو، نمیدونم چرا وقتی میدونید واکنش شوهراتون بد وحتی ممکنه درگیری پیش بیاد و عواقب بدی داشته باشه که همیشه هم داره همچین مسائلی را  سریع میرید میزارید کف دست شوهراتون شاید از عمد اینکارو نکرده بود

اگه هم عمدی بوده باید به روی خودت نمیوردی یا خودت تذکر میدادی 

بعدم شوهرت چه راه بدی واسه جبران انتخاب کرده اخه پیام به دختر خالت ببخشید ولی خیلی بچه گانه ست همه رفتارا 

مقصر ک نیستی خوب کاری کردی پنهون نکردی ..ولی در مورد کار شوهرت چی بگم!!بنظرم اشتباه بوده باید یکاری ...

دقیقا الان اونا فک میکنن ک شوهرم روی دخترخالم نظر داره دلم میخاد سوتفاهما  برطرف بشه  منم کم رویم روم نمیشه چیزی بگم عجیب کلافم

نمیدونی کار همسر اون خانوم عمدی بوده یا نه. رفتی گفتی هم ذهن همسرتو خراب کردی هم باعث شدی اون کاروبکنه بدون اظهار پشیمونی، انگار قبح کار براش ریخت، هم ابروی اون اقارو بردی! اندکی صبر بابا...

من همین یه دونه ام!