2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بیاین درد و دل کنیم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال تابستون بیرون بودم تو بازار یه خانومه با شوهرش و دخترش داشت رد میشد من وابساده بودم کنار یه مغازه داشتم‌میدیدم اینارو  بعد اونورم چندتا پسر نشسته بودن فک کنم یکیشون ب خانومه تیکه  انداخت بعداین زنه زود ب شوهرش گفت اونم رفت با پسره دعوا یهو پسره یه چاقو زد وسط سر مرده صورتش پرخون شد بیچاره دخترش اینقد ترسیده بود گریه میکرد زنشم هی جیغ میزد 😐

پسره معلوم بود ازین شراس اگه یهو ا.ن وسط یه قتلی میشد چی .

اون پسره ول کنم نبود مردم بزور گرفتنش هی داد میزد میگفت خپب کردم بهش گفتم اصن یه وضعی بود

بعضی وقتا واقعا نباید یسری چیزا رو گفت یهو یه اتفاق بزرگ و‌بدی میوفته ک جای جبرانم نیس

نمیدونی کار همسر اون خانوم عمدی بوده یا نه. رفتی گفتی هم ذهن همسرتو خراب کردی هم باعث شدی اون کاروبک ...

اره رفت امدم باهم زیاد داشتیم الان رفت امد مونم قطع شده 

[QUOTE=265384408]دقیقا الان اونا فک میکنن ک شوهرم روی دخترخالم نظر داره دلم میخاد سوتفاهما  برطرف بشه  منم ...[/QUOTEسر صحبت باز کن بگو دلیل این رفتارات چیه گفت ک شوهرت اینکارو کرده توام توضیح بده براش..ولی کاش شوهرت ب شوهرش یا همون دختر حالا جدی برخورد می‌کرد آخه اون چ پیامی بوده داده

اسی اشتباه کردی رفتی گفتی شاید از قصد نبوده اصلا میزاشتی اگه تکرار میکرد و مطمئن شدی از قصد بوده یه فکری میکردی الانم بخوای به دخترخالت بگی قضیه این بوده اونم به شوهرش بدبین میشه و ممکن زندگیشم بهم بریزه اگرم نگی شوهر تو ادم بده شده و تو فکو فامیل چو میندازن شوهر فلانی خائنه و نظر داره به یکی دیگه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
پارسال تابستون بیرون بودم تو بازار یه خانومه با شوهرش و دخترش داشت رد میشد من وابساده بودم کنار یه م ...

وای یا خدا 😔😔😔اره دیگ موضوع ناموسی باشه همچین چیزایی هم پیش میاد

اسی اشتباه کردی رفتی گفتی شاید از قصد نبوده اصلا میزاشتی اگه تکرار میکرد و مطمئن شدی از قصد بوده یه ...

اره دقیقااااا منم موندم چیکار کنم میدونم تقصیر خودمه نمیدونم چیکارکنم