بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میره نیاز هاشو بیرون برطرف میکنه واسه همین دلش میاد با تو سرد باشه الان تو دلش میگ من ک همه ی نیازام برطرف میشه بذار با اینم سردی کنم آدم شه من ک هرکاری کنم تا آخر عمر کنارم میمونه و از بچه ام نگهداری میکنه
والا برا منم از وقتی باردار شدم کلی سرد شده نمیدونمم چه مرگشه هیچ اهمیت هم نمیدم چون بدتر عصبیم میکنه ولش کردم نکبتو سه روزه قهریم دوسدارم بگیرم برنمش🥲
❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
وای میفهممت خیلی سخته شوهر منم در ماه ۳ هفته قهره یه هفته آشتی پدرم در اومده یه جور رفتار میکنه انگار من وجود ندارم منم دیگه اصا رعایتشو نمیکنم ک و ن لقش
اول اینکه شاید علت منطقی داره و شما اصن راجب اون علت بحث نکردید بشینید باهم صحبت کنید بخدا که هیچ ...
چون ميترسم شناخته بشم نميتونم علتو بگم ولي بدون كه هر دومون حقو به خودمون ميديم و من مطمئنم كه نفر سومم بشنوه باز حقو به من ميده ، كلا همسز من عقيذش اينه كل زندگي بايد طبق ميل خودش باشه اگه نباشه زندگيو بهت زهر ميكنه . مادر پدرشو اصلا حلال نميكنم بخاطر تربيت همچين بچه ي لوس و خودخواهي