2777
2789
عنوان

يك ماهه شوهرم باهام قهره

1256 بازدید | 17 پست

سر يه موضوعي يه ماهه باهام قهره نه حرف ميزنه نه نگاه ميكنه نه كاري ميكنه ، نميدونم باهاش چيكار كنم ؟ غير طبيعيه؟ شوهرهاي شما هم اينطورين ؟ 

خوش به حال خارجيا ، يه نفر باشون  اينجوري كرد سريع از تو زندگيشون شوتش ميكنن بيرون ، ما ايرانيا بايد بسوزيم و بسازيم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میره نیاز هاشو بیرون برطرف میکنه واسه همین دلش میاد با تو سرد باشه الان تو دلش میگ من ک همه ی نیازام برطرف میشه بذار با اینم سردی کنم آدم شه من ک هرکاری کنم تا آخر عمر کنارم میمونه و از بچه ام نگهداری میکنه

والا برا منم از وقتی باردار شدم کلی سرد شده نمیدونمم چه مرگشه هیچ اهمیت هم نمیدم چون بدتر عصبیم میکنه ولش کردم نکبتو سه روزه قهریم دوسدارم بگیرم برنمش🥲

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
 چرا زود میگین زیر سرش بلند شده یا نیازاشو جایی دیگه برطرف میکنه شاید بیچاره اهل این کارا نباشه ...

خود منم راجبش اينجور فك نميكنم كه با كسي هست

ولي ميخوام بذونم بقيه مردا ميتونن يه ماه تحمل كنن ؟ 

اول اینکه شاید علت منطقی داره و شما اصن راجب اون علت بحث نکردید

بشینید باهم صحبت کنید

بخدا که هیچ چیزی مث صحبت راجب مشکل آب رو آتیش نیس

بیاید مردایی که خوب بودن واسمون و الان حالشون خوب نیس درک کنیم تو این وضعیت اقتصادی (البته بجز مردای بی.شعور😡😤)

خود منم راجبش اينجور فك نميكنم كه با كسي هست ولي ميخوام بذونم بقيه مردا ميتونن يه ماه تحمل كنن ؟&nb ...

ما یلار دوماه قهر بودیم یه وضعی بودا اه یادم افتاد حالم بهم خورد

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
اول اینکه شاید علت منطقی داره و شما اصن راجب اون علت بحث نکردید بشینید باهم صحبت کنید بخدا که هیچ ...

چون ميترسم شناخته بشم نميتونم علتو بگم ولي بدون كه هر دومون حقو به خودمون ميديم و من مطمئنم كه نفر سومم بشنوه باز حقو به من ميده ، كلا همسز من عقيذش اينه كل زندگي بايد طبق ميل خودش باشه اگه نباشه زندگيو بهت زهر ميكنه . مادر پدرشو اصلا حلال نميكنم بخاطر تربيت همچين بچه ي لوس و خودخواهي 

خود منم راجبش اينجور فك نميكنم كه با كسي هست ولي ميخوام بذونم بقيه مردا ميتونن يه ماه تحمل كنن ؟&nb ...

بله عزیزم شوهر منم پیش اومده تا سه هفته که با هم سر سنگین بودیم و هیچ کدوممون کوتاه نیومدیم و هیچ رابطه ای نداشتیم