2777
2789
عنوان

خوابم میاد

68 بازدید | 6 پست

اعصابم بهم ریخته کلی لباس دارم که نشستم باردارم حالت تهواز دارم سرم درد میکنه بچم نمیخوابه مادرشوهر سرم منت میذاره شوهرم عین خرس گرفته خوابیده یعنی اصلا اعصاب ندارم اصلااااا خاری باهام قهره خواهرام سرما خوردن وگرنه بچه رو میبردم اونجا باید برای ظهر ناهار درست کنم

عزیزم ببین  برای پسرت و خودت یه نون پنیری یه املتی درست کن نفس عمیق بکشید آرامشت رو حفظ کن ببین حرفای مادرشوهرت رو  از یه گوش بگیر از اون گوش در کن این ادما ارزش هیچی رو ندارن گه زندگی خودت رو براشون مختل کنی  لباسارو هم بعدا میتونی بشوری ببین باید به شوهرت بفهمونی  زندگی فقط خوردن و خوابیدن نیست به همون اندازه اونم وظیفه داره تو کارای خونه به تو کمک کنه تو بارداری باید مراعاتت  کنه یکم سرکشی اینجا خوبه که به خودش بیاد نباید هر کسی رو بع حال خودش رها کرد تو این شرایط تو فقط ریلکس کن اگر دوست قابل اعتمادی داری  بچه ات رو اونجا بذار

اگه درونت رو نساخته باشی بیرونت یه ویرونه ست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم‌ بچه ات کوچیکه الان دومی رو داری میاری؟؟

بچه اولم هشت ماهشه با ک ن د و قرص اورژانسی فهمیدم دوباره باردارم 

تازه با مادر شوهرم زندگی میکنم منتها چون یتیم هستم مجبورم بمونم

عزیزم ببین برای پسرت و خودت یه نون پنیری یه املتی درست کن نفس عمیق بکشید آرامشت رو حفظ کن ببین حرفا ...

من پسرم هشت ماهشه با مادرشوهرم زندگی میکنم شوهرمم سنگ کلیه داره برا همون درازه

من پسرم هشت ماهشه با مادرشوهرم زندگی میکنم شوهرمم سنگ کلیه داره برا همون درازه

اها متوجه نشدم

ولی ببین عزیزم آرامش خودت از هرچیزی مهمتره

سعی کن کارهارو با اولویت بندی و آروم آروم ببری جلو

اگه درونت رو نساخته باشی بیرونت یه ویرونه ست