2777
2789
سلام اولین بارمه میخوام بپزم. میشه روش پختتونو بگین؟ دیگه اینکه برای دو نفر چن قاشق غذاخوری رب انار و گردوی چرخ شده میخواد؟
برای دونفر گردو رو مغز کن اندازه یه کاسه مولینکس پر کن و پودر کن اندازه من اینه یه قاشق رب انار دستور هانی شف خوبه ولی با مرغ میشه و گوشت گوسفند ولی مرغ آخراش له میشه.
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گردهاتو با با یه پیاز و دوتا هویچ چرخ کن بزار تف بخوره کمی روغنش دراد.. روغن اصلا نریز خودش ردغن میندازه.. بعد اب سرد بریز بزار ارووم بجوشه ... بعد که کمس جا افتاد رب انار و شکر رو به نسبت زائقه اضافه کن

بعد هم گوشت چرخ کرده رو با پیاز و زرد چوبه و نمک ورز بده قلقلی کن.... نیم ساعت اخر در حال جوشیدن بریز توش
برای حاجتم یه صلوات میفرستین لطفا اتشالله حاجا روا بشین 
مرغ و یادم رفت بگم همه رو یه جا بریز بعد که رفسنجون یه جوش کرد یه کم زرد چوبه بهش اضافه کن وبعد پیچه گاز رو کم کن بزار با شعله متوسط بجوشد هر وقت دیدی مرغه توی غذا پخت میتونی درش بیاری و بزاری بقیه غذا بجوشه و جا بیفته
گردو رو با دو ق اب انار یا ابغوره و یک ق رب انار بذار یک ساعت و نیم بجوشه بعدش مرغ اضافه کن بعد از 45 دقیقه1 قاشق رب گوجه بهش اضافه کن بعد از پخت کامل مرغ که حدود1 ساعت و نیم طول میکشه مرغ رو از دگردو جدا میکنیم و زیر شعله رو کم کم کن که خوب گردو روغن بندازه اخرش فلفل اضافه کن نوش جون
گردو رو یاباید چرخ کرد چندبار یا بارنده سیررنده کرد که خیلی سخته یا بریز تو غذاساز نصف گردو نصفشم آب طوری بشه که نرم نرم بشه دراین حالت دیگه تفت نمیخواد،من خودم پیازداغ میکنم خیلی کم زردچوبه بهش میزنم مرغموتوش یکم تفت میدم بعدگردوروکه باغذاسازدرست کردم اضافه میکنم البته به جای آب آب پرتغال میریزم،زیرش روکم میکنم میزارم خوب پخته بشه وجابیفته 1ساعت مونده به این که بیارم غذاروشکر ورب انار ونمک ویکم آبغوره میزنم بسیارخوشمزه میشه فقط حواست باشه گردوش کم نباشه زیرشم کم باشه آروم آروم بپزه جابیفته
فرحان یا ترانه ی مامان دوست دارم وقتی وارد زندگیمون بشی که منو پدرت بی صبرانه منتظر اومدنت باشیم،خداجونم مواظب نی نی آیندمون باش
راستی یادم رفت پیازتم باید رنده کنی وسرخ کنی
فرحان یا ترانه ی مامان دوست دارم وقتی وارد زندگیمون بشی که منو پدرت بی صبرانه منتظر اومدنت باشیم،خداجونم مواظب نی نی آیندمون باش
چقدر دستورهای پخت فسنجون متفاوته.. جالبه. مامان من و مادر شوهرم هم دو جور مختلف درست می کنن. ما اول گردو رو به اندازه یه لیوان با اسیاب میسابیم..تا پودر بشه.اصلا دون دون نباشه. بعد با یه قاشق رب انار ترش و زردچوبه و فلفل و نمک و گل پر و یه قاشق چایخوری روغن میذاریم تفت بخوره.. بعد آب میریزیم. یه کم سر مواد و بپوشونه. و هم میزنیم. میذاریم خوب قل بزنه. بعد مرغ و تو پیاز جداگانه تفت میدیم بهش اضافه می کنیم. و آب سرد هر دفعه کم کم بهش اضافه می کنیم. درش هم نیمه باز میذاریم. تا خوب بپزه. اون وسط ها میشه مرغ رو در أورد گذاشت کنار. تا له نشه. بعد آخر با هم سرو کرد غذا رو. البته ما با اردک یا بوقلمون هم درست می کنیم. در اینصورت اول اردک و بوقلمون و می پزیم جدا و تو پیاز زیاد تفت میدیم. و اواخر پخت فسنجون بهش اضافه می کنیم. عالی میشه.
ONLY. GOD.