2777
2789
عنوان

مهربونا ...

73 بازدید | 15 پست

سلام قشنگا دخترم به شدت دل درد داره بردیمش شب دکتر فعلا دارو داده تا بهتر بشه الان خوابیده و توی خواب بچم دلش درد میگیره گریه میفته و به خودش میپیچه مهربونای من ازتون خواهش میکنم هر کس این تایپیک و دید واسه ی آروم شدن دل دردش یه حمد بخونین فردا ۱۰۰ تا صلوات به نیت برآورده شدن حاجاتتون میفرستم لطفا دریغ نکنین ممنون محتاج دعاتونم ، اشکام به خاطرش سرازیره طاقت ندارم توی این حال میبینمش پیشاپیش ممنونم ❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من این علمو از مادربزرگم ب ارث بردم برات میگم ایشالا دختر گلت آرون بگیره

لباسشو بزن بالا فقط زیرپوش رو شکمش باشه چندتا ضربه آروم ب شکمش بزن اگ صدای تبل تو خالی داد یعنی شکمش پر باده 

بالای نافشو دست بزن اگر سفت بود یعنی چیزی توی رودهاش گیر کرده در هردو مورد شکمش با روغن زیتون کمی چرب کن دستکش دستت کن دستتو بهم تند تند بمال که گرم شه حالت ضربدری ماساژ بده یکم دستتو فشار بده نگران نباش هیچی نمیشه از این فشار یا یکم فشار ماساژ بده همچنین بعدش پشتشو با روغن ماساژ بده در مقعدشم یکمی چرب کن اگ روغن زیتون نداشتی روغن بچه اگرم بازم نداشتی روغن نباتی 

ایشالا حال دختر گلت خوب باشه همیشه

همه چی با دارو خوب نمیشه بعضی مشکلات اصلا با سونو وام ار ای مشخص نیست

عزیزم من این علمو از مادربزرگم ب ارث بردم برات میگم ایشالا دختر گلت آرون بگیره لباسشو بزن بالا فقط ...

خیلی ممونم عزیزم حتما انجام میدم دست گلت درد نکنه ❤❤❤❤❤❤❤❤