2777
2789
عنوان

هق هق زیر پتو گریه کردم💔

88 بازدید | 7 پست

از اینکه بابام دوستم ندارع 

بهم اعتماد نداره 

حس می‌کنه موندم رو دستش 

بهم محبت نمیکنه 

مامانم آدم حسابت نمیکنه 

خواهر کوچیکم باهام بد رفتاری می‌کنه 

داداشم بهم محبت نمیکنه 

همش به بقیه آبجیام محبت می‌کنن

تو جمع خوردم می‌کنن 

اصلا میخان نباشم 

۲۴ سالمه

نبینم غمتو اشکاتو گلم همسنیم، پاشو جانم یه آبی به صورتت بزن قوی باش جانم دنیا ادامه داره خودت دوست‌داشتنی نیاز به دوست داشتن کسی نیس،ما هواتو داریم جانم

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

نبینم غمتو اشکاتو گلم همسنیم، پاشو جانم یه آبی به صورتت بزن قوی باش جانم دنیا ادامه داره خودت دوست‌د ...

مرسی عزیزم 

ولی احساس ضعف شخصیتی وجودی میکنم آخه 

نمی‌دونم منطورمو متوجه میشی یا نه. 

مثلا وقتی اطرافیان میبینن خانوادم بهم محبت نمیکنن همش بهم ترحم می‌کنن یا براشون سواله ک چرا... یا این بد رفتاری و بی محبتی خانوادم باعث میشه که دیگرانی بهم بی تفاوت و بی محبت باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ولی احساس ضعف شخصیتی وجودی میکنم آخه نمی‌دونم منطورمو متوجه میشی یا نه. مثلا وقتی اطرافیا ...

خواهش میکنم گلم،خانوادت هم قبلا اینجوری بودن یا این ماه اینجوری شدن رفتارشون

میدونم درک میکنم منم یه ماه پیش اینجوری بودم کل خانوادم بامن بد شده بودن در حالی که همیشه حامیم بودن بخدا ،جادو کرده بودن واسه خونه ما خداروشکر تموم شد آرامش برگشت

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

همیشه اینجوری بودن

دردت بجونم اسی

بنظرم اعتماد بنفستو قوی کن وقتت رو با کتابهای مفید انگیزشی سرگرم کن اهنگ شاد اینا،به چهرت همیشه برس پر انرژی باش هرکی چیزی بهت گفت ریلکس باش نزار تو دلت جمع شه ناراحتی،اگرم میتونی شاغل شو ،اول حال دلت رو خوب کن بعد برو شاغل شو فعلا با کسی هم دوست نشو چون احتمال داره الان دلت رو به بازی بگیرن مراقب خودت باش جانم در امان خدا باشی

دردت بجونم اسیبنظرم اعتماد بنفستو قوی کن وقتت رو با کتابهای مفید انگیزشی سرگرم کن اهنگ شاد اینا،به چ ...

چشم عزیزم حتما. ممنونم ازت مهربونم. .تو هم همینطور عزیزدلم❤️❤️😘😘

چشم عزیزم حتما. ممنونم ازت مهربونم. .تو هم همینطور عزیزدلم❤️❤️😘😘

چشمات پر فروغ جانم،خواهش میکنم،مرسی عزیزدلم