2777
2789
عنوان

سردوراهی آشتی یا قهر با شوهرم

170 بازدید | 9 پست

چند روز پیش تاپیک هم زده بودم ک شوهرم با یه ماسک که توی اتاق خواب بود ک اونم از کیفم افتاده بود بهم تهمت زد ک یه مرد رو آوردم توی اتاق خواب منم ناراحت شدم ولی اون دست پیش گرفته و اخمو وعصبانیه منم هر موقع یاد تهمتش میفتم از سر تا پام آتیش میگیره نمیتونم برم آشتی کنم نمیدونم چیکار کنم اگه بچه نداشتم میزاشتم میرفتم الان دو هفته میشه قهریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون بدتر قیافه حق به جانب گرفته

پس به سرسنگینیت ادامه بده. چون تهمتی که زده خیلی بد بوده. سعی کن گوشی و همه چیزت دم دست باشه. ببینه شما پاکی. به خودت و زندگیتم برس بهانه نده دستش

نه اون بدتر قیافه حق به جانب گرفته

نه معذرت خواهی نکرد بدتر فحشم داد گفتم میرم خونه بابام بیا اونجا ثابت کن اگه مردی بخدا من گوشیم رمز نداره بهش گفتم بیا پرینت پیام و تماسامو واسه چند سالو بگیر من چیزی ندارم که بترسم بخدا دارم دیوونه میشم

اره همه کارامو میکنم و ب بچه هم ‌میرسم فقط توی دلم خونه 

باید تحمل کنی. هر وقت خواستی بری جلو ۵ دقیقه صبر کن و آروم باش. دیگه نمیری. نمیشه که تهمت به این بزرگی بزنه و بعد تو بری جلو.‌