2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حسابداری میخونم. ازوقتی اومدم تو این رشته ازش متنفر شدم از بس تو مخه

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂

خب حسابداری خوبه من شغلم همینه 

خیلی احتیاج نیست زحمت بکشی با نرم افزارا که الان هست فقط باید موارد رو وارد سیستم کنی خودش حساب کتاب میکنه و فقط تو باید کار کردن باهاش رو بلد باشی خیلی هم وقتتو نمیگیره😂

پرستاری هم فقط میتونم بگمبد نیست خوبه حداقل حقوق خوبی داره ولی خب از هر نظر که فکر کنی هر کاری سختیه خودشو داره دیگه در هر صورت امیدوارم انتخاب درست کنی و موفق باشی 

هر انتخابی کردی سعی کن بهترین خودت باشی و هر روز رو به پیشرفتش باشی 

من پرستارم باید روحیه خیلی قوی ای داشته باشی تا بیای این رشته

خواستم ینفرو راهنمایی کنم گفتم حداقل یه اطلاعاتی داشته باشم از دوستانی که تجربه دارن کار بیمارستان بنظر من که اصلا خوب نیست از بس که بوی ضد عفونی و اینا میده ادم حالش بد میشه واقعا باید افرین گفت به اونایی که هرروز کار میکنن بیمارستان 

خب حسابداری خوبه من شغلم همینه  خیلی احتیاج نیست زحمت بکشی با نرم افزارا که الان هست فقط باید ...

ممنون عزیزم برا خودم نمیخوام 😁خواستم ینفرو راهنمایی کنم حرفاتون درسته امیدوارم شما هم تو کارتون موفق باشید🥰

خب حسابداری خوبه من شغلم همینه  خیلی احتیاج نیست زحمت بکشی با نرم افزارا که الان هست فقط باید ...

من هرجا میرم میگن سابقه داشته باشی😐خب چجوری وقتی کاری نیست سابقه جمع کنم؟شما چ نرم افزاری بلدین؟

خواستم ینفرو راهنمایی کنم گفتم حداقل یه اطلاعاتی داشته باشم از دوستانی که تجربه دارن کار بیمارستان ب ...

مهم ترین مسئلش به خاطر جو ارتباطی و مواجه شدن با هر فرهنگیه درجه دومم جون مریضاست سختی کار همیناست 

.

میشه بپرسم درآمدتون چقدره؟

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد