2777
2789
خواستم ینفرو راهنمایی کنم گفتم حداقل یه اطلاعاتی داشته باشم از دوستانی که تجربه دارن کار بیمارستان ب ...

کم ترین مسئله ای ک هست بوی ضد عفونیه😁

باید ارتباط خیلی قوی داشته باشی

هم با مریضا سر و کله بزنی هم با پزشکا

از نظر جسمی خیلی انرژی از آدم میگیره

از تظر مخاطرات شغلی خیلی بیشتر از بقیه شغلا خطر داره

و...

ولی اگه علاقه باشه واقعا بی نظیره

من خودم کادر درمانم 

فقط و فقط علاقه میخواد ولا غیر

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد  
کم ترین مسئله ای ک هست بوی ضد عفونیه😁 باید ارتباط خیلی قوی داشته باشی هم با مریضا سر و کله بزنی ه ...

دور از جونتون مامانم مریض بود بستریش کردیم بیمارستان حس میکنم ادم وسواسیم وگرنه این حجم متنفر بودن از بوی ضد عفونی غیر طبیعیه اصلا ادم سوسولیم نیستم اما خوشم نمیاد وقتی میرفتیم ملاقات نمیدونی چه احساس بدی داشتم اونور از چند ساعت قبل عزا میگرفتم که میخایم بریم بیمارستان 😂از یه طرف دیگه هم که میرفتیم میدیدم این همه ادم هست که حالشون وخیمه واقعا حالم بد میشد 

خداقوت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور از جونتون مامانم مریض بود بستریش کردیم بیمارستان حس میکنم ادم وسواسیم وگرنه این حجم متنفر بودن ا ...

درسته😁احتمالا ما به بوش عادت کردیم

ان شاالله همیشه سالم باشید و گذرتون به بیمارستان نیوفته

خیلی ممنون💐

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد