2777
2789
عنوان

درمورد بارداری راهنمایی میخام

204 بازدید | 42 پست

خانوما من همیشه ۲۳ هرماه پریود میشدم دوماه که از اقدامم برای بارداری گذشت یهو تا۲۸ ام پریود نشدم که فکر کردم باردارم و نبودم الان ماه بعد از اون ماهی هست که ۲۸ ام شدم و هنوزم پریود نشدم و بی بی هم منفیه این بهم ریختگی خوبه یا بد؟

دعام کنین خیلی نی نی میخام

مشکل خاصی ندارم فقط یکم تپلم پیاده روی میرم هرروز جدیدا

عزیزم تا بدنت رو ببری زیر ذره بین بارداری سخت میشه بجا شمارش روزا وزنت رو سه چهار کیلو کم کن تو بارداری خیلی تاثیر داره رابطه جنسی رو به قصد بارداری انجام نده ریلکس کن وقتی که فکرش نمیکنی میبینی پریودی قطع شد و ساک بارداری رویت شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل شما منتظرم اما چ کار کنیم مجبوریم خودمونو بسپریم دست سرنوشت ... من خودم خیلی استرسیم .. شما ...

منم هستم بیا باهم برای ماه بعد عسل و چ میدونم کارایی ک کردنو بکنیم..خیلی دلم بچه میخاد

میگن توسلی ولی هزار خانم توپل دیدم حامله شدن با اضافه وزن های بالا

عزیزم تا بدنت رو ببری زیر ذره بین بارداری سخت میشه بجا شمارش روزا وزنت رو سه چهار کیلو کم کن تو بار ...

سعی میکنم اره ۴ تا ۵ کیلو فک کنم خوب باشه بخدا رژیم اعصاب و اینا میخاد با قرص متفورین و هزارتا دیگ ک دکتر داده سخته رژیم

منم هستم بیا باهم برای ماه بعد عسل و چ میدونم کارایی ک کردنو بکنیم..خیلی دلم بچه میخاد میگن توسلی ول ...

همیشه ک مشکل از خانوماس ...ی بنده خدایی رو میشناسم خانوم اضافه وزن داره اما مشکل از همسرشه..توکل بخدا

یعنی چجوری راهنماییم کنید لطفن

حذف کامل قند خوراکی و قندیجات به تدریج

کاهش مصرف برنج و نون سفید

شیر کم چرب به جای پر چرب

سعی کن اخرین وعده ای که میخوری قبل ۷ شب باشه بعد ۷ شب جز آب چیزی نخور

به جاش استفاده بیشتر از مواد پروتئینی، مثل تخم مرغ آب پز، سینه مرغ و هر چیزی که ماده غالبش پروتئینه نه چربی و قند

حذف کامل قند خوراکی و قندیجات به تدریجکاهش مصرف برنج و نون سفیدشیر کم چرب به جای پر چرب سعی کن اخرین ...

اره کلم پیچ رو دانلود کردم انشالله با کالری شماری و پیاده روی این ماه بارداری میشم ب امیدخدا