2777
2789
عنوان

راهنمایی اقتصادی طلا یا ماشین

9289 بازدید | 15 پست

خانوما یکم طلا دارم یه ۳۵ میلیونم پول نقد دارم میخواستم یه ماشین دست دوم بخرم الان چند ماهه ماشین خوب پیدا نکردم تنهام هستم و کسیرو ندارم که هی ماشین برام ببینه. از اون ورم ماشین تازگیا قیمتش بیشتر شد پول نقدمم از ارزش میوفته دو روز دیگه. به نظرتون برم ۳۵ میلیونم طلا بخرم یا نه ریسکه و طلا ممکنه بکشه پایین؟ یا نه همون دنبال ماشین باشم حالا با پولم هر ماشینی گیر اومد بخرم. موندم چی کنم. الان کسی میدونه قیمت ساینا یکساله پیش فروش چند شده؟

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

منم دقیقا مشکلم همین بود،من پول نقدم ۷۰ تومن بودش با ۱۰۰ تومن طلا و یک ماشین ۵۰۰ تومنی مونده بودم همه رو ماشین بخرم یا پولمو طلا.اخر سر طلا خریدم.اخه اگه بخوای به پایین کشیدن طلا فکر کنی که ممکنه هم خیییلی نکشه پایین،۱ تومن گرون میشه ۲۰۰ ارزون اینکه اسمش ارزونی نیس،بعدم ماشینم آب و آتیشه یک جا بزنیش دوبرابر باید تاوان بدی ارزش ماشینتم کم میشه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا مشکلم همین بود،من پول نقدم ۷۰ تومن بودش با ۱۰۰ تومن طلا و یک ماشین ۵۰۰ تومنی مونده بودم هم ...

ممنون عزیزم 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

پیش فروش به درد نمیخوره 

الانم قیمت طلا ی جوریه معلوم نی بالا بره یا پایین کسی باید بخره ک تا یک سال دوسال طلا رو نخواد ک اگه افت کردم باز بره بالا

ولی اینو بگم اگه قیمت طلا بره پایین قیمت ماشینم میره

بره بالا قیمت ماشینم میره بالا

پیش فروش به درد نمیخوره  الانم قیمت طلا ی جوریه معلوم نی بالا بره یا پایین کسی باید بخره ک تا ...

یعنی طلا بخرم؟ آخه پول نقدم همین طور بمونه از ارزش میوفته

اگه ثبتنامی گیرت بیاد که عالیه . ولی به قول دوستامون طلا و کاشین با هم بالا میرن با هم پایین میان. خطرات ماشین هم زیاده اگه نیتتون سرمایه گذاریه. ولی اگه لازم دارین ماشین تو اولویت هست از دید من

اگه ثبتنامی گیرت بیاد که عالیه . ولی به قول دوستامون طلا و کاشین با هم بالا میرن با هم پایین میان. خ ...

لازمم دارم زیاد اما خوب چون راننده نیستم میترسم اول کاری بزنم و ماشینو داغون کنم و سرمایم از دست بره موندم چی کار کنم

من خودم باشم پول نقد نگه نمیدارم و وقتی دیدم داره افت میکنه سریع میرم میفروشم

اما حتما طلا دسته دوم بخری اگه خواستی طلا بگیری 

و زودتر دنبال ماشین باش 

قیمت صعودی ماشین خیلی زیاد شده 

لازمم دارم زیاد اما خوب چون راننده نیستم میترسم اول کاری بزنم و ماشینو داغون کنم و سرمایم از دست بره ...

ی ماشین دور رنگ بگیر که دیگه نگران این موضوع نباشی و افت خودشو کرده باشه. ولی حواست باشه موتوری و شاسی تمیز و سالم باشه که هر دقه نخواد خراب شه

ی ماشین دور رنگ بگیر که دیگه نگران این موضوع نباشی و افت خودشو کرده باشه. ولی حواست باشه موتوری و شا ...

میخوام این کارو کنم اما دارم از شوهرم جدا میشم و فقط پدرم هستن که مشکل چشمی پیدا کردن خونه نشین شدن و نمیدونم چطور باید ماشین خوب و مطمئن پیدا کنم کاش دردم یکی دو تا بود

ببخشید چه ماشینی دارین؟

تارا

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله