2777
2789
عنوان

سریال برف بی صدا می‌بارد

137 بازدید | 11 پست

ارزش دیدن داره یا نه من تا قسمت پنجم از فصل اول رو دیدم کیا دیدنش🤔🤔🤔🤔

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

فصل یک رو کامل دیدم

خیلی قشنگههههه

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

نه 

بعدم که نصف و نیمه ولش میکنن

از نظر من خیلی چرت بود

فقط حال و هوای قدیمشو دوست داشتم

بازی بازیگرا خیلی چرت و آبکی بود

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فصل یک رو کامل دیدمخیلی قشنگههههه

میگم این دختره سیمین تو همین فصل حامله شده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگم این دختره سیمین تو همین فصل حامله شده؟

والا دقیق یادم نیس

ولی آی فیلم فصل یک رو نشون داد من دیدم

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

والا دقیق یادم نیسولی آی فیلم فصل یک رو نشون داد من دیدم

من عاشق الیکام برا همین میبینم 😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من عاشق الیکام برا همین میبینم 😁😁

آره ببین عاشقش میشی

نه بعدم که نصف و نیمه ولش میکنناز نظر من خیلی چرت بودفقط حال و هوای قدیمشو دوست داشتمبازی بازیگرا خی ...

فصل اول چند قسمته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فصل اول چند قسمته؟

نمیدونم 

من همون اولاشو دیدم دیگه نگاه نکردم

ولی سریالش میدونم طولانیه 

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

سلام عزیزم این سریال چون طولانیه یادمه دو سال پیش ای فیلم دو قسمتی پخش میکرد فکر کنم سه فصله بعد سکانس قسمت اخرش جوری بود که انگار میخواستن ادامه بدن ولی ندادن به نظرم فیلمو نباید کش داد