2777
2789
عنوان

از خانواده شوهرم ناراحتم ...

1337 بازدید | 59 پست

من در مقابل خانواده شوهرم همیشه خیلی صبوری به خرج دادم و تو محبت کردن پیش قدم بودم اما ی اتفاق بدی برامون افتاد و اونا فقط به پسرشون زنگ زدن و اصلا به من زنگ نزدن و احوالمم نپرسیدن 

منم کلا کات کردم باهاشون و اصلا تو ذهنم تصور میکنم وجود ندارن خیلی دلم شکسته ازشون 

نمیدونم برخورد درست چیه چون به خاطر شوهرم قطع رابطه رو هم درست نمیدونم 

لطفا راهنمایی کنید

چه عیبی داره که به پسرشون زنگ زدن؟

داداش من کرونا گرفت زنگ هم نزدم که مزاحم نشم فقط بهش پیام دادم زنش باد کرد چرا به من زنگ نزنی 

آخه مسلمان اون مریض بوده به تو زنگ بزنم چی بگم 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه عیبی داره که به پسرشون زنگ زدن؟ داداش من کرونا گرفت زنگ هم نزدم که مزاحم نشم فقط بهش پیام دادم ز ...

ولی اتفاق واسه همه افتاد یعنی منم تو اون اتفاق بودم 

بعد به گوشی بچمم زنگ زدن اما به من نه 

چه عیبی داره که به پسرشون زنگ زدن؟ داداش من کرونا گرفت زنگ هم نزدم که مزاحم نشم فقط بهش پیام دادم ز ...

خب بهتر بود زنگ بزنی بگی عزیزم دست تنهایی کاری چیزی بود حتما بهمون بگو به هرحال داداشت مریض بوده ها قطعا همه کارا و زندگی بعهده زنداداشت بوده چی میشه مگه ادم یه زنگ چند دقیقه ای بزنه برا دلخوشی طرف

ازشون گلگی کن دلیلشو بپرس که چرا جویای حال من نشدین؟

من کلا بیخیالشون شدم و حرفم نمیزنم باهاشون 

همیشه ی موضوعی واسه ناراحت شدن پیدا میکنن 

چرا اینجور شد چرا اونجور شد ... با خودشونم قهرن انگار ... همش گلایه همش گلایه 

خسته شدم اصلا نمیفهممشون

باد کرد😆این چ طرز صحبت کردن پشت خانم برادرته عزیزم

باشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب بهتر بود زنگ بزنی بگی عزیزم دست تنهایی کاری چیزی بود حتما بهمون بگو به هرحال داداشت مریض بوده ها ...

دست تنها نیست 

چرا شما خواهر شوهرا اینطوری هستین

عروس رو منافق میدونین و میارین تو خانوادتون و فقط ازارشون‌میدین

من کلا بیخیالشون شدم و حرفم نمیزنم باهاشون  همیشه ی موضوعی واسه ناراحت شدن پیدا میکنن  چ ...

کلا اکثر ادما این شکلی هستن خیلی که دورشون میچرخی و تحویلشون میگیری سرگیجه میگیرن ولی یکم اگه کمرنگ باشی و تحویلشون نگیری ب خودشون میان از این ببعد جوری باهاشون رفتار کن ک نه بی احترامی پیش بیاد نه اینکه خودت آسیب ببینی