2777
2789

این حرفو همین جوری دلی میگم

مادرم تازه فوت کرده و الان جاش یه خانوم جوون تر دیگه اومده من هر سال ظرف و ظروف میگرفتم خونه اش خیلی شیک و تمیز بود...مامانم نخورد و نپوشید ک این زندگی رو آماده کنه واسه این تازه عروس بابای پیرم

یادمه پارسال روز مادر یه قابلمه بزرگ براش گرفتم خیلی ذوق کرد آخه مامانم زیاد مهمونی میداد ..

الان همه ی خونه زندگیش دست یکی دیگس ک منم اجازه ندارم برم الان میگم ای کاش میبردمش گردش یا یه لباسی چیزی ک واسه خوده خودش باشه میگرفتم

خدا سلامتی و طول عمر بده ب مادرهای عزیز همه تون

برای روز مادر یه کادو واسه خودش بگیرید ک استفاده کنه

بمیرم واسه دلت ، خدا رحمت کنه🖤😞

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا مادرتو رحمت کنه

درکل مادرا به ظرف و ظروف خیلی علاقه دارن

ان شاءالله که سایه هیچ مادری از سر خانوادش کم نشه

همه مثل هم نمیشن عزیز دل

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

خدا رحمت کنه مادرتو روحش شاد

راست میگی پیشنهاد خوب اینه ببریمشون بیرون ی روز خوش بگذرونن ظرف و ظروف ک همه دارن

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️