2777
2789

فقط یک هفته نیست 

ولی موهام سفید شده 

چشمام دورش قرمز شدع 

شوهرم نبود

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ ادامه بدی بدتر هم میشه. رفت که رفت. خودتوعشقه

نمیتونم من ۲۳ سالم بیشتر نیست فقط یه دونه مویه سفید داشتم الان کلی 😔

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

سلام عزیزم خوبی چیشده آخه  رفت که رفت هیچکس ارزش اینو نداره که بخاطرش موهات سفید بشن دختر

سلام عزیزم 

نمیتونم 😭😭 خیلی دارم اذیت میشم 

جلو همه بهم گفت دوستت ندارمم 

واقعا سختم هست 

نمیتونم من ۲۳ سالم بیشتر نیست فقط یه دونه مویه سفید داشتم الان کلی 😔

بابا هر کی رفته خودش برگشته هر کی بلاک کرده خودش در آورده ... بیخیال.دیگه این سن تو بر نمی‌گرده ولی اینقدر آدم های بهتر از اون بیاد تو زندگیت که نگو ...اشتباه منو نکن سه سال برای کشی که الان فمرش میکنم حالت تهوع میگیرم گریه کردم.بیخیال.به خودت برس بابا دنیا دو روزه

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
بابا هر کی رفته خودش برگشته هر کی بلاک کرده خودش در آورده ... بیخیال.دیگه این سن تو بر نمی‌گرده ولی ...

نه می تونم درس بخونم نه هدفی دارم 

فقط میخوام برم سر کار  😔

سلام عزیزم  نمیتونم 😭😭 خیلی دارم اذیت میشم  جلو همه بهم گفت دوستت ندارمم  واقعا ...

عزیزدلم زمان همه چیو حل میکنه ،صبور باش 

اصلا اصلا بهش فکر نکن چون فقط خودتو اذیت میکنی خودتو مشغول کن تا ذهنت منحرف بشه از فکر..

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
عزیزدلم زمان همه چیو حل میکنه ،صبور باش  اصلا اصلا بهش فکر نکن چون فقط خودتو اذیت میکنی خودتو ...

😔 ♥️

باشگاه که میری ،سعی کن حسابی خودتو مشغول کنی ...این روزا هم میگذره باور کن سال بعد به حس و حال الانت میخندی که چرا برای یه آدم موهات سفید شدو..عشق واقعی بزودی میاد ان شاالله ،اونوقته که میفهمی عشق واقعی کجا و این جور حسا کجا

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...