2777
2789
عنوان

فکر میکنه دلم نمبخواد ببینمش

451 بازدید | 35 پست

راستش الان حدود۲ساله با پسری دوستم رابطمون ب هم خیلی نزدیکه جوری ک تقریبا هرشب همو میبینیم خیلی دوسش دارم 

بیشتر وقتا هم اون میگه اماده شو بیام دنبالت منم خیلی موقعا ک بیرونم میگم بیادش دنبالم 

حالا چند روزه چیزی نگف ازینکه بیاد دنبالم منم از ۵رورو ۲.۳بار بهش گفتم فکر کردم شاید کاری داره یا دلش میخواد تنها باشه 

امشب بهم پیام داده که اگ من نگم توام نمیگی و فلان بکر میکردم دوس داری بیای پیشم ولی اشتباه فکر کردم هرچی هم واسش توضیح میدم میگه نه من عادتت دادم ک همش من بگم 😑حالا ک رفت خوابید سر هر چیزی ی داستان درست میکنه...

نمیدونم چیکارش کنم ک بهش بفهمونم اشتباه فکر میکنه خیلی ناراحتم شما بگین

چقدر راحت با دوست پسرتون میرین بیرون خوش به حالتون

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کلا دنبال بهونست خب تکلیف مشخص! اگه نه بار اولشه وایسا صبح پاشد از خواب بعدش پیام بده آرومش کن

نه خب ما سر همین دعواهای الکی ی بار جدی کات کرده بودیم خودش برگشت گفت میخوام برگردم 

فعلا یه دختر جدید یا موقتی پیدا شده که سرش گرمه از تو دور شده میدونه باز ده روز بعدهم بیاد دنبال تو سرجاتی و دوسش داری و ثابت باهاشی.بعدم اینکه دست پیش میندازه بهانس.باهاش بحث نکن حرص نخور.همش فیلمه.خودش میدونه ریگ تو کفششه.دست پیش اندآخته

چراا

چون هر روز میبینید همو چون دوروزه ندیدتت اینجور بهت گفته چون هیچوقت عشقمو نتونستم درست حسابی ببینم (:

و خوش به حالت که اینقد راحتی و اینقد آزادی

کاربری دست دونفره