2777
2789
عنوان

بیاید بگید من چی بپوشممم 😂😂😂

214 بازدید | 19 پست

سلام من فردا ظهر سفره حضرت ابوالفضل دعوتم تا حالا نرفتم بدونم چجوریه...به نظرتون چی بپوشم؟

سفره هم نذر زندایی شوهرمه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفره جشن یا عزاداری😶🧐

ولی متناسب باهاش شومیزی کتی چیزی 

با آرایش ملیح داشته باش

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍

جدا ا شوخی بستگی ب اقوامتون داره یسری از اقوام همسرم مذهبی و پولدارن کلی روضه وسفره و مولودی و اینا میگیرن هر سریم

زنا کت دامن شیک در حد تالار و کفش پاشنه بلند تو خونه و مو درست میکنن و۔۔۔

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
با چادر یا بی چادر؟‌  مسئله اینست😂

بی چادر بابا انقد به مد و اینجور چیزا علاقه دارن فک کنم برم تو ببینم همشون دکلته پوشیدن 😐😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

جدا ا شوخی بستگی ب اقوامتون داره یسری از اقوام همسرم مذهبی و پولدارن کلی روضه وسفره و مولودی و اینا ...

خب آخه پسرش تشنج کرد بعد پاش چسبید به بخاری خیلی سوخته پاش...به خاطر خوب شدن اون نذر کرده.ولی از طرفی اونطوری هم نیستن که چادر بپوشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

خب آخه پسرش تشنج کرد بعد پاش چسبید به بخاری خیلی سوخته پاش...به خاطر خوب شدن اون نذر کرده.ولی از طرف ...

همون شومیز شلوار شومیز دامنی بپوش موهاتم سشوار یا اتو کن

من بین فامیلای شوهرمم در همین حد میرفتم مگ عروسیه شیتان پیتان کنم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
با چادر یا بی چادر؟‌  نزدیک یا دور؟  شلوغ یا خلوت؟  مختلط یا زنونه؟  کلا فاز ...

بی چادر

زندایی شوهر

سی نفریم

زنونه

فازشون اینه که خیلی به روزن و طبق مد

1
5
10
15
20
25