2777
2789

پسرم ۳ سالشه بچه هارو میزنه.حتی دختر خودم که دو ماهشم هست میزنه .زدنشم قبل به دنیا اومدن دخترم بود  .ایندفعه ای شب یلدا خونه پدرشوهرمینا بچه جاریمو زد سر اسباب بازی دعواشون شد اسباب بازی برای دختر جاریم بود پسرم بهش نمیداد .بعدم زد تو سرش جاریمم ناراحت شد پاشد دخترشو گرفت بغلش گفت اینجوری میزنی دردش میاد سرش درد میگیره .

خودم میدونم مقصر پسر من هست ولی نمیدونم چ کارش کنم به حرفم گوش نمیده دختر خودمم میزنه .میترسم ایندفعه ای سر همین زدن با جاریم دعوامون در بیاد .

چ جوری به پسرم بفهمونم نزنه ؟؟ 

از طرفیم میترسم خیلی سر این قضیه دعواش کنم یهو دیگه نتونه از خودش دفاع کنه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

بچه دوماهه رو‌چطوری میزنه واقعا....

قلبم

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دعواش نمیکنی که نزنه؟ 

من جای جاری بودم نمیتونستم خودمو کنترل کنم صد در صد دعوام میشد باهات

بازم دمش گرم 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یعنی چی که می‌ترسی نتونه از خودش دفاع کنه الان بچه دوماهه رو میزنه داره در مقابل اون بچه از خودش دفاع میکنه من بودم بچمو آتیش میزدم ولی نمیذاشتم بچه دوماهه رو بزنه نمیتونی مدیریت کنی برچی پشت هم بچه آوردی گناه اون زبون بسته چیه که افتاده دسته شما

وکیل مدافع حقوق زنان👊

ما به همچین بچه ای تو فامیل شوهرم داریم یعنی من و شوهرم مدام داریم بچرو دعوا میکنیم که با پیرم کاری نداشته باشه

من که یه بار جلو مامانش خیلی بد دعواش کردم

واقعا نمیتونم تحمل کنم

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

پسرتو موقع دعوا کردن میزنی؟ یا همسرت برخورد فیزیکی باهاش داشته؟ مهدکودک نفرستادیش اونجا از کسی یاد گرفته باشه؟ عموما ضربه فیزیکی یادگرفتنیه، خودت از جاریت عذرخواهی کن، سعی کن مواظبش باشی که حین بازی اجازه ندی کسی رو بزنه حواسشو پرت کن، اینجوری بچه ات منفور میشه تو فامیل، بیشترین بهش توجه کن

این رفتار رو الگو برداشته ببخشید ولی دیده که داره انجام میده.احتمالا همین کارو باخودش کردید اونم یادگرفته.یجا خوندم میگف نمیخواد بچه هاتونو تربیت کنید روی خودتون کار کنید اوناهم الگو برداری میکنن.اینکه مدام بگی بکن نکن بشین پاشو مشخصه گوش نمیده لج میکنه و حساس میشه.براش اروم توضیح بده دست برای نوازش بعد نازش کن بعد ازش بخوا تورو ناز کنه خواهرشو ناز کنه بعد بااینکارش تشویقش کن از بقیه بخوا که نگاش کنن مثلا بگو بابا نگاه کن ببین ماشالا پسرم داره ناز میکنه خواهرشو این کارشو بزرگ کن تا کیف کنه حتی براش جایزه بخر بگو چون مهربون بودی با دستات ناز کردی دوستتو فرشته ها برات جایزه اوردن!!من دخترمو اینجوری ترک دادم.راجب کتک زدنش صحبت نکن حساس میشه

آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهدگذشت🕊️🤍
یعنی دعواش نمیکنی که نزنه؟  من جای جاری بودم نمیتونستم خودمو کنترل کنم صد در صد دعوام میشد باه ...

چرا همسرم دعواش کرد .اون موقع که جاریم اینکارو کرد من دخترم بغلم بود تا اومدم پاشم دیر شد .ولی چن دقیقه بعد سر مداد رنگی ای که برای دختر جاریم بود دوباره داشت دعواشون میشد پسرم به اون نمیداد پاشدم رفتم یکم از مداد رنگیارو از پسرم گرفتم دادم به اون یا دوباره داشت سر یه اسباب بازی دیگه دعواشون میشد باز پاشدم پسرمو بغل کردم دورش کردم .

ولی حقیقتا اصلا دلم نمیخواد دختر جاریمو بزنه ولی دلمم نمیخواد پسرمم خیلی سرش داد بزنم .سعی میکنم یه جاهایی هوای دخترشو داشته باشم ولی پسرم خیلی قلدری میکنه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘