2777
2789

يه دور كه ميريم بيرون تا كادومو بخريم

ديگه چى؟

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

برید شهربازی چیزایی ک تاحالا سوار نشدید سوار شید 

برید تا نصف شب روی پل هوایی بشینید و حرف بزنید 

برید پارک تو سرما بستنی بخورید 

و... 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید شهربازی چیزایی ک تاحالا سوار نشدید سوار شید  برید تا نصف شب روی پل هوایی بشینید و حرف بزن ...

اتفاقا خواهرمم چند روز پيش گف يه شهربازى دوتايى بريد

ممنون از ايده هات

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
شب قبل خاب یه رابطه عاشقانه خوشگل انجام بدین. خیلی خوبه

چشم🤭

اتفاقا خواهرمم چند روز پيش گف يه شهربازى دوتايى بريد ممنون از ايده هات

آره عزیزم خیلی خوش میگذره 

فدات❤️

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷
بشینید تو تاریکی با خوراکی هایی که دوس دارید دوتایی فیلم ترسناک ببینید خیلی حال میده (البته باید فیل ...

من خيلى دوس دارم ولى تا جايى كه بتونم نميبينم چون تا مدت ها از ذهنم نميره و مثلا نميتونم شبا پاشم برم دست شويى

من خيلى دوس دارم ولى تا جايى كه بتونم نميبينم چون تا مدت ها از ذهنم نميره و مثلا نميتونم شبا پاشم بر ...

🤣🤣🤣🤣🤣فیلم مثبت 24 ببینین🤣🤣

هرکی گروه ایتا داشت منو خبر کنه. میسی میسی             bahari11101@