2777
2789

دیوونگیه ؟ 

میخام برم پیام نور درسمو ادامه بدم ولی چه رشته ای بخونم که هم حالم خوب باشه هم یه نیمچه اینده ای داشته باشه! 

بخاطر شخصیتم و بچه هام میخام بخونم دوس ندارم تو زندگیم در جا بزنم دوس دارم پیشرفت کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوس دارم ولی تا سوم دبیرستان فقط۳تا تجدید دارم

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

نمیخوام بزنم تو ذوقت ولی تحصیل کرده هاش همه بیکارن اونایی که کنکور پارع شدن رشته خوب و رتبه کنکور بالا بازم بیکارن  دیکه چی بگم 

به نظرم ی حرفه یادبگیر بتونی در آمد داشته باشی که الان وقت در امده نه تازع تحصیل و امید به پیدا شدن شغل

من معتادم معتاد به بوی تو  معتاد به آهنگی که تو دوست داری معتاد به سیگاری که با تو میکشم من معتادم معتاد با لحظه های بودنت  معتاد به بغل گرمت معتاد به موهای قشنگ و لختت من معتادم به هرچیزی که تو دوست داری به آهنگی که تو گوش میدی و به فیلم سریالی که تو می بینی من معتاد هر کاریم که با تو قرار انجام بدم    معتاد اینکه شبا  تا صب برای تو خیال بافی کنم ، معتادم به عطر تنت، معتادم به خنده هات به خنده هایی که از گوشه پلکت اشک می ریزه من معتادم به ذوق کردنای تو معتادم به صدای گرفته و خش دار تو معتادم به غذاهای مورد علاقت به لباسای مورد علاقت من ی معتادم معتاد تو معتاد هر چیزی که به تو مربوطه و نعشه بودن با تو :)  
بدون کنکور هس؟ من پیش نخوندم شدنیه یا باید پیشم پاس کنم؟

بله بدون کنکور هم هست 

نمیدونم والا فک‌کنم رشته های فنی پیش نمیخاد باز بپرس 

من فوق دیپلمم میخام لیسانس بگیرم 

کی متاهل بوده و ادامه داده ؟  پیام نور کدوم رشتش خوبه بدون کنکور ؟

من سی ویک سالمه ترم بعد میخوام ثبت نام کنم چند ساله میگم ادامه بدم از بی عقلیم ندادم اما نمیخوام حسرت ب دل بمونم

خدایا چنان کن سر انجام کارتو خوشنود باشی و ما رستگار

من با دوتا بچه خوندم شد یکم باید از خودگذشتگی کنی سختی داره ولی لذت هم داره من کلی از استراحت و تفریحم زدم تا موفق شدم ساعت خوابم خیلی کم بود دیر میخوابیدم زود بیدار میشدم مهمونی  کمتر میرفتم هر جا تو ماشین یا حتی اتوبوس مترو کتاب دستم بود حتی تو راه رفتن هم یه برگه داشتم که نکته برداری هامو مرور  میکردم راحت ۳ سال تلوزیون ندیدم روزهای که کلاس نداشتم نظافت میکردم و برای چند روزم اشپزی میکردم