2777
2789
عنوان

چرا حس بدی دارم به شوهرم

276 بازدید | 14 پست

چرا احساس میکنم شوهرم بهم نیاز نداره از نظر جنسی،از صبح میره سرکار تا آخر شب،فقط رابطمون تلفنی هست،وقتی خونه پیش همیم همش سیگار میکشه نه حرفی نه حسی هیچی یه حرفای خیلی بدی هم زده به مرور از چشمم افتاده دوتا هم بچه دارم چکار باید بکنم میام قیدش رو بزنم بشینم زندگی بکنم بازم نمیتونم حرص میخورم مردی که زن باز باشه واقعا دل آدمو زخمی میکنه روح زن رو خدشه دار میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت داری میگی چرا سمتت نمیاد دیگهخانم بازی میکنه و رابطه داره و میلش به زنش نیسرهاش کن برا خودت زن ...

خیلی دلم ازین قضیه شکسته نمیتونم کنار بیام و زندگی بکنم دارم غصه میخورم و به طلاق فکرمیکنم

میرم زیاد تحویل نمیگیره و اکثر موافق خونه نیست اصلا بی مزه هم هست من همش برم طرفش منم دلم میخواد شوه ...

لباس خوشگل براش بپوش اومد خونه خفتش کن ، بعدش که آروم تر شد ازش بپرس چشه

سیسی جون 🧚‍♀

احتمال زیاد

بعید بدونم خیانت باشه چون همون‌طور که گفتی سر کاره همش ، شاید انقدر براش تو مخی پیش میاد یا خسته میشه که نمیتونه فکر کنه باور کن بی خوابی ادمارو نابود می‌کنه 

سیسی جون 🧚‍♀

خیلی دلم ازین قضیه شکسته نمیتونم کنار بیام و زندگی بکنم دارم غصه میخورم و به طلاق فکرمیکنم

تاپیک قبلیتو دیدم

تازه زایمان کردی

شاید افسردگی بعد زایمانته

چیزی ازش دیدی یا اینکه فکر میکنی خیانت میکنه

تاپیک قبلیتو دیدمتازه زایمان کردیشاید افسردگی بعد زایمانتهچیزی ازش دیدی یا اینکه فکر میکنی خیانت میک ...

نه ربطی نداره به زایمان دوران بارداری هم همین حسو داشتم که از جایی ساپورت میشه و نیاز بمن نداره