2777
2789

من امشب خریدم بدون روغن سیب زمینی رو گذاشتم توش خوب شد ولی بعضیاش یه مدلی بود واجبه یکم روغن بزنم ؟؟ شما راضی هستین ازش ؟ 

فردا بخوام مرغ بزارم توش چجوری میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره یکم روغن میخواد درجه حرارت هم خیلی زیاد نباشه سیب زمینی ها هم یک دست باشه و یکم بزرگ خورد کن کم ...

من ریز خورد کرده بودم و اینکه درجه ۲۱۰ رو ۲۰ دقیقه 😅😅😅مرغو چجوری بزارم توش ؟؟

سیب زمیینی رو اول بریز توی آب جوش یک ۱۰ دقیقه بجوشه . بعد آبکش کن . بریز توی سرخکن . نمک و آویشن و فلفل هرچی دوست داری بپاش .‌با اسپری روغن روش اسپری کن . کم روغن . بزار توی سرخکن . مثلا نوشته دمای ۲۰۰ توی ۱۵ دقیقه . تو زمانت رو نصف کن . نصفش رو با دمای ۱۵۰ بزار بپزه .نصف زمان هم با دمای ۲۰۰ . از سیب زمینی بیرون خیلی خوش مزه تر میشه 

سیب زمیینی رو اول بریز توی آب جوش یک ۱۰ دقیقه بجوشه . بعد آبکش کن . بریز توی سرخکن . نمک و آویشن و ف ...

خیلی ممنونم 🌹🌹🌹من وقتی ک درشو میکشم باز میکنم خودکار فن داخلش خاموش میشه دوباره ک درو میبندم شروع میکنه باعث نمیشه خراب بشه اینکارم؟؟؟

خیلی ممنونم 🌹🌹🌹من وقتی ک درشو میکشم باز میکنم خودکار فن داخلش خاموش میشه دوباره ک درو میبندم شروع ...

نه دیگه مدلش همینطوره . همشون همینطورن خراب نمیشه . پیراشکی هم توش عالی میشه . من مرغ درست نکردم هنوز توش . شما درست کردی به من بگو چطور شد 

نه دیگه مدلش همینطوره . همشون همینطورن خراب نمیشه . پیراشکی هم توش عالی میشه . من مرغ درست نکردم هنو ...

چشم امشب میخوام با ادویه مزه دار کنم فردا بزارم توش خداکنه خوب بشه 

امشب اصلا روغن نزدم سیب زمینی یجوری شد  ترد نشد 

ببخشید پیراشکی رو روش روغن اسپری میکنید بعد دو طرفشو میزارید سرخ شه ؟

چشم امشب میخوام با ادویه مزه دار کنم فردا بزارم توش خداکنه خوب بشه  امشب اصلا روغن نزدم سیب زم ...

یک طرفش رو هم بزاری  کافیه . اگر بخوای ادن طرفش هم طلایی بشه توی زمان کم بزار پشتش هم طلایی بشه . روغن اسپری کنی . کم ها . اندازه دو پاف اسپری کافیه . عالیه عالیه . چقدر توی مصرف روغن صرفه جویی میکنی . من باهاش خوراکی با خمیر یوفکا ها درست میکنم خیلی خوب میشه . مینی پیتزا هم عالی میشه