2777
2789

ما ۳سال باهم دوست بودیم بعد اومد خواستگاری ازدواج کردیم ولی هیچکدوم از خانواده ها نمیدونن دوست بودیم ،آخه بد می‌دونستن،  حالا من  یکم از ازدواجم پشیمونم بخاطر خانواده شوهرم آخه مادرشوهرم خیلی اذیتم کرد خیلی اخلاقای خاصی  داشت ، ولی یه موقع ها پیش خودم میگه شاید بهتر از شوهرم از نظر اخلاقی نمیتونستم پیدا کنم ، مثلا هیچی از من پنهون نمیکنه مخصوصا راجب خانوادش ، اونا چرتی پشت من بگن سریع طرف منو میگیره جوابشونو میده ،۵ ساله عروسی  کردم تو این ۵ سال نشده چیزی بگن جلو روم این از من دفاع نکنه ،مثلا یه دفعه مادرشوهرم بهم تیکه انداخت  جوابشو داد گفت پاشو بریم ، چند بار سر من باهاشون قهر کرد ، من خیلی وقتا از دست مامانش ناراحت میشم راحت بهش میگم مامانت اینجوریه اونجوریه من راضی نیستم اونم میگه ولشون کن یا مثلا کاری میکنه ناراحتیم رفع بشه اون موقع، (اخلاق خیلی خوبش همینه دیگه ،هیچ وقت هیچ خبری از منو زندگیم به خانوادش نمیگه ،هیچییییی) شده الکی رفتم چیزی خریدم گرون بوده میدونستم اونا بفهمن میخوان دخالت کنن جلو شوهرم گفتم مامانم خریده😆اونم عادی نگاه میکنه

💙

خوشبخت بشید عزیزم❤🌱

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر ندارم😣

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خب شوهرت عالیه که برای چی پیشمونی خوشی زده زیر،دلت فکر کنم 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

شوهر من ک خونه خودمون عاشقانه هاش فراوون

جلو خانواده ش جوگیر میشه زبون در میاره😐

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران

وایی انقد توی نی نی سایت از خاهرشوهر و مادرشوهر بد گفتید ک همش حس میکنم ازدواج کنم اینا میشن بزرگترین دشمنام و باید از الان براشون نقشه قتل بکشم😑😂

آدمی شاگرد و درد استاد اوست
وایی انقد توی نی نی سایت از خاهرشوهر و مادرشوهر بد گفتید ک همش حس میکنم ازدواج کنم اینا میشن بزرگتری ...

واقعا همینه ها، ولی ایشالا که برای شما اینجور نباشن خوش باشین همیشه

💙
واقعا همینه ها، ولی ایشالا که برای شما اینجور نباشن خوش باشین همیشه

چرا انقد بدجنسن آخه

آدم ازدواج کنه پاشه بره یه شهر دیگه دور از خونواده هر دو طرف خیلی بهتره

آدمی شاگرد و درد استاد اوست