2777
2789
عنوان

غذاهای مفید , قیمت گرون,گرونی

387 بازدید | 30 پست

سلام.

اصلا بحث رو سیاسی نکنید . ناله نفرین هم نکنید. سوالاتم علمی هست.

طبقه ی ثروتمند هر چی دلشون بخواد میخورن و از لحاظ مواد غذایی کمبودی ندارن.

برای طبقه ی متوسط و فقیر که نمیتونن تمام مواد غذایی , میوه جات , خشکبار رو فراهم کنن چه پیشنهادی دارید ؟

یعنی کدوم دسته خوراکیها رو حتما بخوریم که بدنمون دچار کمبود ویتامین و پروتئین نشه .

مخصوصا برا بچه هامون.

در زندگی :اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا- آخر خدا -در آخرت: اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا -آخر خدا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حبوبات و سبزیجات آهن دار هم خیلی مفیده

بارالهی پناه میبرم و عذر میخواهم از ظلم و ستمی که در حضور من بر مظلومی رفت و من اورا یاری نکردم«مجردم، گفتم اگه یه وقت نظری دادم، وضعیت تاهلم رو بدونید»

حبوبات مث گوشت مفیده

حداقل هفته ای یبار صبحانه حبوبات پخته بخورین

سبزیجات و میوه های رایج ارزون بخرین

بادام فوق العادس

ماهی قزل قیمتش خوبه ب نسبت ماهانه بخر

حلوا خرما براشون عصرها بپز

گوشت قرمزی حذف نکن اصلا

کم بپز و همیشه

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد

ماازهرچیمون بزنیم ازخوردوخوراک نمیزنیم 

چاره ای نداریم لباس نمیخریم یاخرج اضافی نمیکنیم ولی تاجای ممکن چیزای مقوی میخریم یامثلامیوه خشک خودمون درست میکنیم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
به نظرم خیلی ربطی نداره  فقط نباید سو تغذیه داشته باشی

عزیزم منظورم همینه.

شنیدم برنج نخوریم موهامون می ریزه .

در زندگی :اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا- آخر خدا -در آخرت: اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا -آخر خدا.