2777
2789
عنوان

کیا بچه دارشدین پیش بی بی سلیمانی

6645 بازدید | 35 پست

بیان تجربیاتتون بگین و اونایی که بالای35سن دارن پیش بی بی سلیمانی بچه دارشدین

و کیا هفته قبل از عادت درد زیرشکم دارن؟ 

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیه؟

آنقدر معروفه!

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
عجب اومدی تاپیک زدیو تشیف بردی واقعا چی فک کردی پیش خودت

بی احترامی کنن 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من ۱۰ساله منتظرم اگه خوبه برم پیشش بلکه مادر بشم

مناردیبهشت رفتم گفت فیبروم داری و دستمال کاغذی تو رحمت و دارو نوشت 

ادامه ندادم بخاطر دلایل شخصی

فامیلمون 40سالشه بچه پسرشو پیش این رفته بود اون خیلی گفت برو تیروعید کم کار دارم خودم و زود عادت میشم

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

کیه معرفیش کن 

تو مشهدن باید قبلش وقت بگیرین طب سنتی از روی لمس دست روی رحم و برای من گوشش گذاشت زیر شکمم ویکسری علامتهای نازایی رو گفت تو نوشته قبلی اینجا نوشتم چی گفته

ولی سرش شلوغه تعریفش زیادا

یکی از اقوام گفت برای رحم ژل میده داروهای گیاهی مختلف میگه یک چیزایی درمیاد ازش عین دستمال کاغذی یکبند انگشت

مشکل ناباروری همه ماها سردی بدن و رحمه و فیبروم ها و کیست ها