2777
2789
عنوان

خانما همش فکر میکنم مریضم😭😭😭

1540 بازدید | 42 پست

خانما من یهماه ذهنم درگیره 

۱ ماه پیش یه چیزی اندازه عدس تو گردنم پیدا کردم و سریع رفتم دکتر و سونو که از کل اونطرف گردنم سونو کرد و گفت غدد لنفاوی و هیججچی نیست و دست بهش نزن و طول میکشه تا بره😕

اومدم خونه تقریبا یه ماه صبر کردم دیدم نرفت و زیر فکم و گردنمم خیلیی درد گرفته دوباره خودسر رفتم سونو اما ایندفعه فقط از غده سونو کرد و دوباره همون حرفارو زد که دست نزن خودش میره اصلا هم تغییر اندازه نداده بود😭

اما من همچنان درد گردن و زیر فک و ناحیه تیروییدم و دارم 😢😢😢میگم به نظرتون اگه چیز بدی بود همون ماه پیش که کل گردنم و سونو کرد باید خودشو نشون میداد؟؟؟؟؟؟😭😭😭😭

این دردا منو میترسونه😭😭همش میترسم دور از جون مریضی بدی گرفته باشم 😭😭😭😭به خدا خواب و خوراک ندارم 

رفتم عکس دندون هم انداختم اون سمت فقط گفت دندونت پوسیدگی داره از پوسیدگی دندون میشه این اتفاق یعنی؟؟

کسی بوده اینجوری بوده باشه؟

علائم لنفوم چیه😭😭😭😭دارم نابود میشم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

وااای تلقین نکن

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تا داشتم غدد لنفاوی بود بعد از چند ماه فمیدن از عفونت گوش بوده و کلی آزمایش ینی تا مرز نمونه برداری رفتم ولی یه دکتر خوب خدا خیرش بده فمید

هزار جور بیماری به من چسبوندن سل داری سرطان داری چقد روزای ترسناکی بود.... 

زیاد حساس نشو برای من هنوز بعد سه سال هست کاریشم ندارم کوچیک شده البته

از وقتی اومدم نی نی سایت فهمیدم همه مثل من خلن‌

منم چتد سال پیش زیر گلوم ورم کرد یک ماه هر شب پنی سیلین زدم روز به روز بدتر میشد جوری که نمیتونسم بخوابم دیگه رفتم سونو گفت چیزی نیس خودش خوب میشه نشون دکتر متخصص دادم گفت چیز مهمی نیس وقتی خیالم راحت شد خوب شد

الان دیگه نگران اون غده نیستم چون دوبار سونو دادم  نگران درد زیر فک و گردنمم😭😭

فدای تو بشم درد فکت ک حتما از پوسیدگی دندونتونه،درد گردنم حتما یا بالشتت بلنده یا آرتروز گردنه.استرس نده ب خودت

من سه تا داشتم غدد لنفاوی بود بعد از چند ماه فمیدن از عفونت گوش بوده و کلی آزمایش ینی تا مرز نمونه ب ...

اون منو نمیتوسونه 

درد زیر فک و گردنم نگرانم کرده😭😭

از وقتی اومدم نی نی سایت فهمیدم همه مثل من خلن‌ منم چتد سال پیش زیر گلوم ورم کرد یک ماه هر شب پنی س ...

چرا زیر فک و گردنم درد میکنه😭😭

فدای تو بشم درد فکت ک حتما از پوسیدگی دندونتونه،درد گردنم حتما یا بالشتت بلنده یا آرتروز گردنه.استرس ...

دعا میکنی برام😭😭

اون منو نمیتوسونه  درد زیر فک و گردنم نگرانم کرده😭😭

دقیقا منم انقد حساس شده بودم گردنم گلوم درد میکرد میگفتم نه من سرطان تیروئید دارم.... 

اگه ازمایش اینا دادی گفته هیچی نیست مخصوصا ازمایش خون بیخیال شو وسواس گرفتی فکرکنم