2777
2789
عنوان

بچه ها دلم داره میپوکه چکار کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2036 بازدید | 82 پست
ن داشته باهاش صحبت میکرده اینقدر ضایع هست ک ی بچه هم تشخیص داده ولی تو ویس های بعدی متوجه شدم

ازش مدرک معتبر جمع کن چون بازن شوهر دار رابطه داره بعدش مهریه حتما بگیر از این موجود رزل

یه دهه شصتی درونگرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میگین با اینکه میدونم با این خانوم هست بازم ب زندگیم ادامه بدم تحملش سخته واقعا چطور می تونید

یه نفر هست تو آشناها همسرش رفته زن گرفته ولی خانومش خبر نداشت بعد فهمید ولی مادر خانوم به دخترش گفته یه کاری نکن که شوهرت بفهمه می‌دونی الان ازت می‌ترسه قایم می‌کنه بیشتر میاد پیش تو ولی اگه بگی که می‌دونی اونوقت می‌ره توهم تنها میمونی

عزیزم خیلی خسته ای..اینم بدون سختگیر بودی زیاد گیر میدادی بعش..بسیارعجول بودی و زیاد توکارش دخالت می ...

چرا همیشه وقتی یه مرد خیانت می‌کنه میخواین بگید که ایراد از خانوم بوده؟

چرا نمی گویید مرده خودش ذات نداشته؟

تا مرد زن رو اذیت نکنه زن اذیتش نمیکنه البته گذشته از بعضی زن ها

بعدم یعنی هرکس که طرف مقابلش یکم بدخلقی کرد باید بره خیانت کنه؟

واقعا خیلی سخته خدا به دل اون خانومایی که میان راجب خیانت همسرشون تاپیک میزنن ارامش بده خصوصا شما کع ...

هر چیزیو میشه بخشید جز خیانت

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

عزیزم خیلی خسته ای..اینم بدون سختگیر بودی زیاد گیر میدادی بعش..بسیارعجول بودی و زیاد توکارش دخالت می ...

اتفاثا اصلا باهاشون بحث نمی کردم ولی حسم بهم میگفت و قبل اینکه متوجه بشم سرحال و سرزنده بودم با ایشون با یانکه کم محلی میکردن