2777
2789
عنوان

بچه ها دلم داره میپوکه چکار کنم😔

2035 بازدید | 82 پست

سلام  ی سالی هست شوهرم همش بداخلاقی میکرد و بهونه می میگرفت در صورتی ک قبلا اصلا اینجوری نبود این اواخر حتی حرفای و فوش های بدی هم بهم میداد و واقعا از زندگی و شرایطم خسته شده بودم و شک کرده بودم ک پای ی خانومی در میون هست چون همش حواسش ب گوشیشه و یا درحال چته یا درحال مکالمه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا حدست درست باشه 

شغل پیدا من کار کن پول خودتو دربیار که اگه طلاق گرفتی اولین پشتیبان مالیت خودت باشی

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

شکت کاملا بجاست 

عیسی به دینش ..موسی به دینش..و همه در هر دینی پیروانه خداییم …مگر اینکه کوته فکران خدای خود را از ما جدا بدانند..به قول شاعر من اگر کافرو بی دینم به تو چه ؟؟؟؟فقط خداوند قابل ستایش و قابل پرستش است !و لاغیر ….انسانیت خود یک دین است که پیروانه چندانی ندارد…در هر رنگ پوست هر دین هر قشر برای هم احترام قائل باشیم …به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….اگر دین این است من کافرم …گاه عبادت خداوند یعنی …گرفتن دسته پیری .شاد کردن دله غمگینی.تکه نانی به گرسنه ای…نبردن عابروی مؤمنی ….توی کشور اسلامی هستیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم ….حالا تو بگو چقدر انسانی؟؟؟

تا اینکه ی روز پسرم با شوهرم بود ک ۸ سالشه و قتی داشته با ی زن صحبت میکرده  برام ویس میگره و من نشون می میده از اون روز کاملا ب هم ریختم و هر روز ک همسرم ک بقول خودش میره اسنپ کار میکنه ک همش دروغه با این زن ک شوهر داره و ی بچه همش صحبت میکنه منم گوشی پسرمو در حال ضبط میذاشتم تو ماشین و ضبط میکرد خیلی چیز ها متوجه شدم و حتی شوهرم با اینشونحرفای زننده  چت و نردیکی بدون دخل داشته از حرفاشون

الان همه صدای ضبط شده شو  دارم و همسرم همه جا پر کرده ک مریض شدم و شکاکم حتی متوجه شدم ک مادرشون هم این حرفارو پیش فامیل پخش کردن و همه فکر می کنن ک واقعا از فکر وخیال مریص شدم

میدونم عزیزم سخته...منم شوهر بی چشم روم همچین بلائی سرم اورد....اینقدر گریه کردم ...داشتم افسردگی میگرفتم ...تصمیم گرفتم دیگه بدنم واذیت نکنم به جاش به خودم برسم...به بچه های عزیزم برسم...گور بابای شوهر...که همیشه کارتت رو اذیت میکنن

هنوز بهش نگفتم ک میدونم و متوجه شدم تو اسن ی سال حسابی از لباس و شارژ و... تامینشون کرده در حالی ک هیچ ب من نمیرسیده و بهش بهم میگفت ندارم حقوق ندادن واقعا دلم شکسته حالم ازش ب هم میخورده نمی دونم چکار کنم طبق حرفای شوهرم ک همش بهش ابزار علاقه میکنه و بهش میگه ک اصلا همسرو دوست ندارم وقتی نزدیکم میاد چندشم میشه وقتی این حرفارو شنیدم دنیا رو شرم آوار شد

میدونم عزیزم سخته...منم شوهر بی چشم روم همچین بلائی سرم اورد....اینقدر گریه کردم ...داشتم افسردگی می ...

نمی دونم چکار کنم روحیمو باختم طلاق بگیرم یا ولش کنم اولین بارش هم نیست

خواهش میکنم ...خواهش میکنم عزیزم فکرو خیال نکن الان ۹۰درصد مردا اینکارهستن ...بی چشم رو هرزه...شما ب ...

قبلا با ی پیر دختر رو هم ریخته بود همش کارش خیانته بچمو نمی دونم چکار کنم سختمه از پسرم جدا بشم خیلی وابسته همیم

ببین من الان دوتا دختر دارم ....نمیتونم کاری کنم ...تنها کاری که میتونم اینکه قوی باشم ...به خودم برسم..اذیت خودم نکنم...تو اگرم طلاق بگیری یکی پست تر از شوهرت گیرت میاد...مردی که مزه حروم رفت زیر زبون ش مزه حلال دیگه بهش نمیچسبه

ببین من الان دوتا دختر دارم ....نمیتونم کاری کنم ...تنها کاری که میتونم اینکه قوی باشم ...به خودم بر ...

یعنی میگین با اینکه میدونم با این خانوم هست بازم ب زندگیم ادامه بدم تحملش سخته واقعا چطور می تونید